Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Хаванчета за подправки

Независимо колко добре се развиват технологиите и кулинарните уреди, всяка една кухня се нуждае от хаванче за подправки. Този малък и компактен съд е перфектното допълнение към всеки дом - изключително удобен за работа, а и може да се впише чудесно в интериора на една кухня, като допринесе за подчертаване на цялостната естетика на помещението.

Прочети още за "Хаванчета за подправки"


Истинските кулинари не могат без хаванче за подправки. Използването му в кухнята е традиция от далечното минало, която остава и до днес, като подпомага създаването на неповторими кулинарни шедьоври. Ние, от Модерна Маса, сме се погрижили да съхраним традициите и затова сме ви подготвили разнообразна селекция от хаванчета за подправки, които да допълнят кухненското ви оборудване. Препоръчваме ви да разгледате и нашите комплекти за подправки, както и шейкъри за дресинг, с които да направите овкусяването на вашите кулинарни изкушения истинско удоволствие.

 

Красиви и многофункционални хаванчета за подправки

 

Хубавото на това да си имате хаванче за подправки от Модерна Маса е, че то има много разнообразни ползи. Разбира се, основната е именно тази, че е прекрасно решение за смилане на всевъзможни билки и подправки, с които да овкусите всяко ястие. Освен това хаванчетата, които ще откриете при нас, са подходящи и за приготвяне и сервиране на разнообразни сосове, с които да очаровате всеки един гост.

Както вече стана ясно, едно хаванче за подправки може просто да служи за декорация на вашата кухня. В него се преплитат минало и настояще, което го прави чудесен акцент към повечето видове интериор. А и дори да не го използвате по предназначение, вашето хаванче за подправки може да бъде част от реквизита ви за снимки на вкусните гозби, които споделяте в социалните мрежи или във вашия кулинарен блог. В Модерна Маса можете да откриете голямо разнообразие от красиво изглеждащи и мултифункционални хаванчета.

 

Издръжливи хаванчета за подправки

 

Разхождайки се из каталога на Модерна Маса, ще видите, че предлагаме богат избор на хаванчета за подправки, които са изработени от различни материали, в разнообразни, но все пак традиционни форми. Общото между всички хаванчета е, че са създадени да бъдат издръжливи на интензивна употреба и натиск. Порцелан, стомана и мрамор са основните материали, които служат за изработката на хаванчетата, които са част от нашата селекция.

Мраморните хаванчета от Модерна Маса имат огромно предимство пред дървените - можете да ги използвате за смилането на всякакви билки и подправки, включително и чесън, без да има какъвто и да било остатъчен аромат след това. Продуктите са лесни за почистване, а част от предложенията могат да бъдат измивани и в съдомиялни машини. Разгледайте здравите хаванчета за подправки на Модерна Маса и изберете най-подходящото за вашите нужди.

 

Хаванче за подправки на изгодна цена от Модерна Маса

 

Цените на хаванчетата зависят от материала, от който са изработени. Въпреки това, ние се стараем да ви предоставим продукт с качествена изработка, който е придружен от атрактивна и достъпна цена. Освен всичко гореизброено, благодарение на политиката ни за бърза доставка, вашето хаванче за подправки ще пристигне при вас в кратък срок.

Изберете хаванче за подправки от Модерна Маса още днес и няма да останете разочаровани от избора си!

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по