Herdmar

Приборите за хранене са неизменен елемент на всеки дом, заведение или ресторант. Невъзможно би било да се насладите на вкуса на ястията, ако не разполагате с прибори, които да ви съдействат при хранене. Когато дойде моментът да оборудвате вашата кухня у дома, или пък професионалното ви кътче, залагайте винаги на продукти, които се характеризират с несравнимо качество и удобство при употреба. Благодарение на марката Herdmar, задачата ви значително се улеснява. Тази португалска фирма е основана през далечната 1911 година и вече над 100 години е доказан лидер в производството на висококачествени прибори за хранене.

Прочети още за "Herdmar"

Като един от най-големите производители на кухненска посуда в световен мащаб, Herdmar не спира да очарова всички почитатели на добрия вкус с разнообразие от комплекти за хранене. Три поколения по-късно, марката все още успява да презентира творенията си не просто като прибори за маса, а като истински произведения на изкуството, които носят наслада на всички сетива. Дългогодишната им работа ги е довела до момента, в който производството им стига до над 100 000 прибора за един ден. С постоянство и с обещанието, че ще "обличат масите" по най-красивия и стилен начин, Herdmar са разпространени в цели 72 държави - една, от които е и България.


Традиция и иновация в едно


След толкова години на пазара, Herdmar остават верни на принципите си и успешно имплементират опита от миналото и идеите на бъдещето в своите продукти. Стремят се към устойчиво и непрекъснато развитие, което се случва благодарение на тяхната визия за успех, а именно - дизайнът, качеството и иновацията като ключови концепции в техния бизнес. Оборудвайки се с комплект прибори на Herdmar, ще получите продукт, създаден по модела на най-новите технологии и носещ усещане за изтънченост и класа.


Разнообразие от качествени прибори с неповторим дизайн


Разглеждайки каталога на Модерна Маса, ще се убедите колко богата е гамата от прибори за хранене на марката Herdmar. Комплектите са уникални по рода си и обещават безкомпромисно качество, естетика и стил. Продуктите се характеризират с дизайн, който успешно ще се впише в представите дори на най-взискателния вкус. Характерно за бранда е, че всеки прибор разказва собствена история и има способността да превърне всяка маса в истински шедьовър. За да се радвате на напълно завършена трапеза, в Модерна Маса ще откриете плата за сервиране, пръстени за салфетки и още множество аксесоари, изработени от Herdmar. За изработката са използвани висококачествени материали, които безпроблемно ще издържат на натиска на всички външни фактори и ще ви радват с години.


Купи продукти Herdmar на изгодни цени от Модерна Маса


В онлайн магазина на Модерна Маса ще откриете продукти Herdmar на атрактивни цени. За да изберете най-правилните за вас кухненски аксесоари, сме подбрали предложения от всеки ценови клас. А с политиката ни за бърза доставка, ще можете да се радвате на избора си в най-кратък срок. Разгледайте предложенията ни и заложете на доказано качество от Herdmar.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по