Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Herdmar

Приборите за хранене са неизменен елемент на всеки дом, заведение или ресторант. Невъзможно би било да се насладите на вкуса на ястията, ако не разполагате с прибори, които да ви съдействат при хранене. Когато дойде моментът да оборудвате вашата кухня у дома, или пък професионалното ви кътче, залагайте винаги на продукти, които се характеризират с несравнимо качество и удобство при употреба. Благодарение на марката Herdmar, задачата ви значително се улеснява. Тази португалска фирма е основана през далечната 1911 година и вече над 100 години е доказан лидер в производството на висококачествени прибори за хранене.

Прочети още за "Herdmar"

Като един от най-големите производители на кухненска посуда в световен мащаб, Herdmar не спира да очарова всички почитатели на добрия вкус с разнообразие от комплекти за хранене. Три поколения по-късно, марката все още успява да презентира творенията си не просто като прибори за маса, а като истински произведения на изкуството, които носят наслада на всички сетива. Дългогодишната им работа ги е довела до момента, в който производството им стига до над 100 000 прибора за един ден. С постоянство и с обещанието, че ще "обличат масите" по най-красивия и стилен начин, Herdmar са разпространени в цели 72 държави - една, от които е и България.


Традиция и иновация в едно


След толкова години на пазара, Herdmar остават верни на принципите си и успешно имплементират опита от миналото и идеите на бъдещето в своите продукти. Стремят се към устойчиво и непрекъснато развитие, което се случва благодарение на тяхната визия за успех, а именно - дизайнът, качеството и иновацията като ключови концепции в техния бизнес. Оборудвайки се с комплект прибори на Herdmar, ще получите продукт, създаден по модела на най-новите технологии и носещ усещане за изтънченост и класа.


Разнообразие от качествени прибори с неповторим дизайн


Разглеждайки каталога на Модерна Маса, ще се убедите колко богата е гамата от прибори за хранене на марката Herdmar. Комплектите са уникални по рода си и обещават безкомпромисно качество, естетика и стил. Продуктите се характеризират с дизайн, който успешно ще се впише в представите дори на най-взискателния вкус. Характерно за бранда е, че всеки прибор разказва собствена история и има способността да превърне всяка маса в истински шедьовър. За да се радвате на напълно завършена трапеза, в Модерна Маса ще откриете плата за сервиране, пръстени за салфетки и още множество аксесоари, изработени от Herdmar. За изработката са използвани висококачествени материали, които безпроблемно ще издържат на натиска на всички външни фактори и ще ви радват с години.


Купи продукти Herdmar на изгодни цени от Модерна Маса


В онлайн магазина на Модерна Маса ще откриете продукти Herdmar на атрактивни цени. За да изберете най-правилните за вас кухненски аксесоари, сме подбрали предложения от всеки ценови клас. А с политиката ни за бърза доставка, ще можете да се радвате на избора си в най-кратък срок. Разгледайте предложенията ни и заложете на доказано качество от Herdmar.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по