Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Hisar

Приборите за хранене не са просто средство, с което да пренасяте храната от чинията в стомаха си. Те свидетелстват за вкус, стил и възпитание. Неслучайно съществуват отделни прибори за различните видове храна, а в изисканите ресторанти се държи толкова много на тяхната подредба. Комплектът за хранене може да бъде признак за вашата изтънченост и класа.

 

Безкомпромисен лидер в производството на стилни и здрави прибори е турският производител Hisar. Комплектите за хранене от неръждаема стомана несъмнено трябва да бъдат част от всяко домакинство, защото лесно и бързо могат да придадат стил на цялата маса! Турската фирма, създадена през 1968 г., е лидер на пазара от дълги години, а капацитетът ѝ постоянно се увеличава. Неслучайно Hisar получава и първия сертификат за качество на продуктите в сферата!

Прочети още за "Hisar"

Удобен захват и покритие от неръждаема стомана

 

Приборите на турския производител са с първокласно покритие от неръждаема стомана, което осигурява тяхната защита при миене в съдомиялна машина, както и по-дългия им жизнен цикъл и блясък. Благодарение на безупречната технология при изработване, те са удобни за употреба, като в същото време са остри и изпълняват идеално своите функции. Приборите на марката Hisar са естетически издържани и е препоръчително да бъдат част от кухненското оборудване на всяко стилно домакинство!

 

Изчистен и блестящ дизайн в красива опаковка

 

Покритието от неръждаема стомана, осигуряващо блясъка на приборите, им придава стилно излъчване. Изчистеният дизайн ги превръща в подходящо допълнение към всяка маса и домакинско оборудване, тъй като подхождат на всичко. Те са едновременно напълно семпли, но и също толкова стилни. Освен това приборите пристигат в красива и удобна опаковка, също толкова естетически издържана. Тя ви осигурява възможността да използвате комплекта от висококачествени турски прибори и като впечатляващ и първокласен подарък!

 

Купи кухненски аксесоари Hisar на изгодни цени от Модерна Маса

 

Ние, от Модерна Маса, знаем колко важни са приборите при всяко хранене. Освен да бъдат удобни, те трябва да придават завършеност на масата и да показват възпитание и класа. Правилната им употреба, съчетана с перфектния външен вид, осигурява коренно различно излъчване както на вас, така и на цялото домакинство. На нашия сайт ще откриете комплекти с различен брой от турските прибори, на които отговаря и конкурентна цена. Не чакайте, а придайте стил на своята маса още сега, като поръчате висококачествени продукти за хранене с гарантиран произход с марката Hisar директно от нашия сайт! Бъдете сигурни, че с безупречната си технология на изработка и перфектен външен вид вашата инвестиция ще бъде напълно оправдана в дългосрочен план!

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по