Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Horecano

Horecano е семейна компания, съществуваща от 1993г. Компания за внос и износ, базирана в България, известна с едни от най-качествените и предпочитани кухненски аксесоари. За нас, от Модерна Маса, качеството е най-голям приоритет. Затова и държим да работим само с доказали се марки на пазара, каквато е и Horecano.

 

При нас ще откриете разнообразие от кухненски аксесоари Horecano, които освен за професионално оборудване в кафета, ресторанти и други, са подходящи и за всекидневна употреба във всяка обикновена кухня. Високото качество превръща Horecano в инвестиция, която си заслужава в дългосрочен план! Те ще улеснят времето, което прекарвате в кухнята, и ще бъдат ваш пръв помощник!

Прочети още за "Horecano"

Продукти за всякакъв вид приложение

 

Модерна Маса ви предоставя богат избор от продукти на марката Horecano, които ще ви осигурят интересни предложения за оборудването на вашата кухня. При нас ще намерите продукти, като оливерници, разнообразие от лъжици за сервиране, пасатор за зеленчуци, рендета, дъски за сервиране, плочи за сервиране, чаши за шампанско и вино, водни чаши и много други подобни аксесоари. Широката гама от продукти, които ви предлагаме е внимателно подбрана и то така, че да пасне на предпочитанията и стила на всеки клиент.

 

Разгледайте нашия онлайн каталог и ви уверяваме, че сред широката гама от продукти, които предлагаме, ще откриете кухненските аксесоари точно по ваш вкус!

 

Качествен дизайн и професионална изработка

 

Всички кухненски аксесоари Horecano, които ще откриете при нас, се отличават с модерен дизайн и изключително високо ниво на изработка. Благодарение на първокласните материали, от които са изработени, продуктите са подходящи за всекидневна употреба, като това по никакъв начин няма да навреди на техните качества или техния вид. Подбрани и изпипани до най-малкия детайл, кухненските аксесоари Horecano, са с високо ниво на издръжливост на удари и надрасквания.

 

Повечето продукти са със специално покритие, което изисква по-внимателни грижи. Това ги прави неподходящи за измиване в съдомиялна машина, но за сметка на това почистването им се осъществява много лесно, с помощта на мека гъба или кърпа и вода.

 

Купи кухненски аксесоари Horecano на изгодни цени от Модерна Маса

 

Ние, от Модерна Маса, знаем какво изпитание може да бъде откриването на подходящи кухненски аксесоари. Поради тази причина ние сме тук, за да ви помогнем в решението на този проблем. Продуктите на Horecanoм, освен че са с доказан произход, са и на напълно достъпна цена.

 

Разгледайте нашите предложения и изберете онези продукти, които ще паснат най-добре на вашия вкус и вашата кухня! Ние ще се постараем доставката да се случи в най-кратък срок!

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по