Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Индукционни тигани

От Модерна Маса ви предлагаме решение за един от най-срещаните проблеми в домакинството, и по-точно - при кулинарните ви приключения - залепване на храната по повърхността на вашия тиган. Решението се нарича индукционен тиган. Индукционните тигани, които ще намерите в нашия магазин, са изработени от висок клас алуминий и кован алуминий и разполагат със специално незалепващо покритие Lotan®. Този вид покритие е произведено и сертифицирано в Германия и действително притежава гаранция за най-високо качество. Изработени така, че да забравите за всички проблеми, които сте имали в кухнята досега, индукционни тигани са действително кухненски съд за готвене, което ще промени начина, по който приготвяте храната си. Не пропускайте да разгледате и УОК тиганите ни, както и грил тиганите, с които разполагаме. Гарантираме ви, че ще останете също толкова очаровани.

Прочети още за "Индукционни тигани"

Високо качество на достъпни цени


Индукционните тигани са изработени от висококачествени материали, като алуминий и кован алуминий, имат незалепващо покритие, подходящи са за газови, електрически, стъклокерамични и индукционни котлони. Могат да бъдат използвани за пържене и печене. Благодарение на високия клас материали, от които са изработени, храната не залепва по повърхността, докато я приготвяте. Равномерното разпределение на топлината е още един от плюсовете на кования алумний, заедно с устойчивостта от корозия и здравината си. Незалепващото покритие позволява да готвите вкусна и здравословна храна за вашето семейство и приятели, без да се тревожете за досадните остатъци от храна, залепнали по повърхността на съда ви за готвене. Индукционните тигани, които ще намерите при нас, са представители на немския производител AMT и швейцарския - Zyliss - компании известни с висококачествените си продукти.

Издръжливост


Благодарение на висококачествения алуминий, от които са изработени индукционните тигани, ще можете да се насладите на вкусно приготвена храна във вашия дом за дълъг период от време. Кованият алуминий разпределя равномерно топлината, без да създава горещи точки, съсредоточени на определени места по съда, което моментално елиминира залепване на храната, както и дългото и потенциално рисково чистене на тигана. Устойчивостта от корозия, надрасквания и голяма издръжливост на съдовете правят индукционните тигани помощник, на който не можете да откажете в кухнята.

Достъпни цени и удобно онлайн пазаруване


Индукционните тигани, които ще откриете в онлайн магазина на Модерна Маса, са действително едно много добро решение за вашата кухня. Изберете най-подходящия модел за вашите кулинарни нужди в нашия богат асортимент от опции и ние ще ви го изпратим до адрес или до удобен офис на куриерска фирма Speedy. Обзаведете своето кухненско пространство лесно и бързо с висококачествените и достъпни продукти на Модерна Маса сега!

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по