Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

IPEK

Красивите комплекти за хранене, съдържащи чинии и купи с нежно изографисани детайли, са това, което може да отличи всеки дом. Сервизите за хранене носят атмосфера и издават много за собственика и обитателите на дома. Турската марка IPEK се е погрижила да отговори на всеки вкус, създавайки трапезни комплекти, изработени от порцелан с високо качество.

 

Макар и да се занимават с изработка на порцеланови комплекти за хранене едва от 2007 г. насам, брандът успешно е имплементирал традициите в изработката на продукти с иновациите в технологиите на бъдещето. В селекцията на Модерна Маса ще откриете най-отличаващите се и качествени предложения за сервизи за кафе и хранене, които IPEK предлагат. Честността и доверието са основните ценности, които движат компанията. Те са интегрирани от миналите поколения и техните традиции, като с порцелановите си изделия IPEK се стремят да ги предадат и на хората от новото време.

Прочети още за "IPEK"

Сервизи за хранене с изящна изработка

 

Сред основните цели на бранда е да се превърне в лидер в производството на порцеланови сервизи. За осъществяването на тази цел IPEK се грижи всички порцеланови продукти да са с най-високо качество. Това прави използването на висококачествен порцелан задължително условие. За производството на продуктите се грижат опитните ръце на редица турски занаятчии и майстори с познания и умения, предавани през поколенията. Въпреки това компанията с лекота имплементира напредналите технологии, за да улесни процеса, старайки се обаче да запази неговата автентичност.

 

При изработката се обръща внимание на всеки детайл, като по този начин се гарантира несравнимото качество на чиниите, купите и чашите на кафе, които са част от сервизните комплекти на бранда. На тези с изпъкнали детайли и неравни дизайни се обръща специално внимание, за да бъдете сигурни, че няма да се напукат и да се счупят лесно.

 

Разнообразни дизайни за всеки вкус

 

Селекцията на сервизи IPEK, която ще откриете в каталога на Модерна Маса, е специално подбрана, за да отговори на нуждите, вкуса и интериорните изисквания на всеки човек. Ще откриете както комплекти с грапави детайли, така и такива с изчистена и изтънчена визия.

 

Цветовите комбинации са внимателно подбрани според стила и дизайна на комплектите, позволявайки им да допринесат за цялостното усещане и за стила, който носят. Почитателите на разчупените визии и дизайни могат да избират от редица модерни предложения в интересни цветови комбинации. За любителите на традицията и класиката IPEK са подготвили стилни предложения. Сервизите с ориенталски визии са подходящи за хората с цветни души, които желаят да си донесат настроение по време на всяко хранене.

 

Купи сервизи за хранене IPEK на изгодни цени от Модерна Маса

 

Митът, че сервизите за хранене трябва да се пазят за гости и специални поводи отдавна е разбит. Удоволствието от храната е много по-голямо, когато тя е облечена в красив порцеланов сервиз с изтънчен и луксозен дизайн. Модерна Маса ви предоставя достъп именно до разнообразието от висококачествени и изящни сервизи IPEK, и то на конкурентни за българския пазар цени!

 

Подарете си незабравимо удоволствие за всяко хранене със сервизен комплект IPEK от Модерна Маса!

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по