Как да направим коледната трапеза по - елегантна?

Как да направим коледната трапеза по - елегантна?
22 декември 2019

Интересни идеи, с които да придадете елегантен стил на коледната трапеза

 

Сигурни сме, че празничният дух кипи във всеки дом и никой не е пропуснал да украси дома си подобаващо, но дни преди Коледа ние от Модерна Маса ще ви предложим интересни идеи как да направим коледният ден още по - елегантен.

 

Както и във всеки друг аспект от празника и за коледната маса има безброй традиции, но въпреки техният брой в техните рамки има множество възможности за създаване на нещо красиво.

 

Като начало, трябва да намерите обединяващ елемент между ястията на които сте заложили и украсата около вас. Планирайте менюто си. То може да ви подскаже как да подходите.

 

Второто най - важно нещо за една наистина елегантна и празнична трапеза са покривката, приборите за хранене, чиниите и чашите за вино. Ние от Модерна Маса можем да ви предложим богат избор от сервизи за хранене, прибори и чаши които ще паснат идеално на вашата трапеза. Те могат да бъдат декорирани със светлинки и свещички които ще направят празничната трапеза още по - изящна. Ние обичаме да използваме свещи за елегантна коледна настройка на масата. Свещите създават вълшебно докосване до всяко пространство. Обикновено използваме златни свещи, с различна височина които поставяме в центъра на масата.

 

И трето, но не на последно място е цялостната декорация на стаята. Отрупана с коледни лампички и гирлянди и допълнителният домашен уют придаден от коледното дръвче ще направят Вашата коледа наистина вълшебна!

 

Екипът на Модерна маса Ви пожелава една наистина вълшебна Коледа и прекрасна Нова Година!

Aко сте решили да се обзаведете с нови прибори е добре да знаете за какво да внимаваме и как да разберете колко са качествени.

прочети още

Няколко ценни идеи как да декорирате трапезата у дома и да направите дните вкъщи още по-приятни.

прочети още

Истинско удовлетворение е когато хладилникът у дома е добре организиран. Готвенето се превръща в наслада, ако лесно намираме всичко, което ни е необходимо за нашите ястия.

прочети още

Всяка напитка се нуждае от своята чаша, която да представи вкусовите и достойнствата ѝ по най-добрия и изразителен начин.

прочети още

За да изберем подходящи сервизи за хранене и да се насладим на хубава вечеря, трябва да съблюдаваме следните важни неща.

прочети още

Съвременната кухнята обикновено стои в центъра на цялото домакинство. На нея отдавна не гледаме само като на място, където да си приготвим храната. Дори ако не сме заклети кулинари, със сигурност бихме изпитвали удоволствие от...

прочети още

Бихте ли искали да подредите кухнята и трапезарията си със стил, без да изхарчите за това заплатата си? Има решение! Ето няколко съвета, които ще ви помогнат.

прочети още

В навечерието на Новата 2020 - та година нашето желание е да зарадваме Вас – нашите клиентите с красив подарък, който да сложите с гордост на празничната си трапеза.

прочети още

Независимо дали се грижите за ежедневни или официални вечери, комплектите от прибори и чинии е инвестиция, която си струва да се обмисли

прочети още

Предлагаме ви няколко съвета как да декорирате масата в модерен стил

прочети още

Envisio е колекция, вдъхновена от последните технологични тенденции и съвременните представи за стил и дизайн.

прочети още

Идея за вкусен, лек и полезен обяд.

прочети още

Диня и просеко за един коктейл, който е истинска наслада.

прочети още

Италианската компания Bormioli Rocco произвежда стъкло от 1825 г. и знае всичко за този прекрасен материал. Той е инертен, хигиеничен и екологично устойчив!

прочети още

Разгледайте интересните идеи предлагани от Модерна Маса за декорация на вашата кухня в индустриален стил.

прочети още

Тази закуска е чудесна алтернатива за сутрините, в които нямате много време да закусвате вкъщи.

прочети още

Украсете стъкленото бурканче Quattro Stagioni 500 мл - амфора за деня на жената.

прочети още

Серията Frigoverre на италианския производител Bormioli Rocco e вечна, но има някои съвети за съхранение, които са важни.

прочети още