Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Кани и декантери

Употребата на декантер е много повече от просто преливане на течност. Това е най-добрият начин да се премахне утайката на виното. Наред с това напитката се обогатява с кислород, а в чашата ви остава само алкохол с приятна текстура и вкус.

Не обичате вино? Няма проблем. Един декантер за вино може да влезе в употреба и за други видове течности като например коняк, скоч уиски, сок, чай и вода. За да покажете на гостите ви вашия изтънчен вкус и добро отношение, е добре да използвате такива стъклени съдове.

Прочети още за "Кани и декантери"


Разгледайте колекцията ни от кани и декантери и изберете най-доброто допълнение към вашата елегантна маса.

 

Стилни кани и декантери

 

Модерна Маса разполага с богат асортимент от декантери и кани с елегантен дизайн и стил. Тяхната семпла визия допринася за естетическата им стойност и позволява да се разкрие истинският цвят на питието. Доверявайки ни се, вие получавате луксозни и изящни продукти от висок клас стъкло или кристал. С тях ще можете да блеснете пред своите гости или да оборудвате заведението си професионално.

 

Кани и декантери - удобен дизайн и качество

 

За всеки ценител на алкохола е изключително важно в какъв съд ще му бъде поднесен. За ваше най-голямо удобство, нашите декантери за вино осигуряват финес при преливането, както и сигурен захват.

Ние, от Модерна Маса, предлагаме съдове, произведени от първокласни материали, от които можете да избирате между кристал и стъкло. При нас ще откриете безупречни и издръжливи декантери за вино - перфектното допълнение към вашата маса.

 

Купи кани и декантери на добри цени от Модерна Маса

 

Стъклените ни съдове за вино, особено в комбинация с класни аксесоари за вино от Модерна Маса, могат да отговорят на нуждите на кафенета, заведения и ресторанти. Можем да задоволим и най-взискателния вкус с нашите различни предложения от стилове, вместимости и форми. Материалите, които използваме, гарантират безопасност, чистота и добра хигиена, като отговарят на стандартите за екологична устойчивост.

Ние, от Модерна Маса, обещаваме качество, елегантност и стил в едно. За да пристигнат продуктите ни най-бързо до вас, спазваме политика за бърза доставка. Така вие спестявате време и получавате изящни кристални и стъклени изделия, с които да направите вашата маса уютна и приятна.

Изберете от нашата уникална селекция от декантери и други стъклени съдове за вино на достъпни и атрактивни цени.

 
Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по