Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Касероли от неръждаема стомана

Приготвянето на храна е вид изкуство, което се нуждае от своите характерни инструменти. Всеки един съд, уред и аксесоар в кухнята носи стойност на храната и споделенотопреживяване. Закупуването на точните уреди и съдове отнема време, търпение и средства. За да се избавите от излишно напрежение при пазаруването и да осмислите максимално своятаинвестиция, заложете на материали, които са устойчиви, безопасни и дълготрайни.

Селекцията от касероли на Модерна Маса е фокусирана върху ефективност, издръжливост имодерен външен вид. На тези критерии, и на много други, отговарят съдовете и приборите от неръждаема стомана - фаворит в огромен брой български домакинства.

Прочети още за "Касероли от неръждаема стомана"

Неръждаемата стомана като най-надежден материал


Неръждаемата стомана е сплав между няколко метала, най-често хром и никел, с най-правилна пропорционалност 18/10. Касеролата, изработена от тази сплав, е твърда, устойчива накорозия и разтягане или свиване. Формата, в която веднъж са създадени съдовете, не се променя или руши. 


Стоманата е гладка, не задържа замърсяване, почиства се лесно и е съвместима със съдомиялни машини. Материалът по никакъв начин не взаимодейства с храната и непредоставя условия за развитие на микроорганизми и бактерии.

Приготвяне на храна на всякакви повърхности


Здравината на неръждаемата стомана, в последствие и на касеролите, позволява приготвянето на храна върху всякакви котлони, дори индукционни, както и във фурна.


Стоманата е отличен проводник на топлина, а абсолютно равната повърхност на касеролите позволява равномерното разпределение на топлина, без да се губи от високататемпература. Нереактивните свойства на хрома и никела запечатват естествения вкус на храната, независимо от периода на приготвяне и градусите.


Равната и гладка повърхност на касеролата от неръждаема стомана я прави безопасна за употреба и върху индукционни тигани, които са известни със своята податливост къмнадраскване и захабяване.

Бърза доставка на достъпни цени


Сайтът на Модерна Маса разполага с изобилие от кухненски изделия, които лесно и бързо могат да станат ваше притежание. Всяка получена поръчка се обработва и изпраща в срок до7 работни дни. Тя също бива предварително застрахована и маркирана като “чуплива”. Доставката в цялата страна се осъществява от куриерска фирма Speedy. Цената надоставката се изчислява на база теглото на пратката и желаното от вас място за получаване.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по