Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Касероли с капак

Съзнателно или не, семейството прекарва повече от 560 часа годишно в кухнята. Това време е обвързано с приготвяне и консумиране на храна, която директно се отразява на качеството на живот.

Като лицензиран доставчик на кухненски пособия, Модерна Маса има за цел да предоставя качествени и напълно ефективни съдове за готвене. Комплектите ни от касерола с капак са точно такова кулинарно допълнение.

Прочети още за "Касероли с капак"

Касеролът - съд за готварски преживявания

 

Овалната форма на съда и високите, равномерни стени позволяват приготвянето на разнообразни рецепти и ястия, популярни по цял свят. Касеролите с капак са подходящи за приготвяне на храни с по-течна консистенция - сосове, топли напитки, греяно вино, както и за едновременно печене на хранителни продукти с различна твърдост и топлинни предпочитания. В касерола може да сварите традиционен азиатски лютив сос, а след това да изпечете крехко месо със зеленчукова гарнитура.

Каленият стъклен капак, който е в комплект със съда, приляга плътно на касерола и позволява постоянно наблюдение и контрол над термичната обработка на храната.

Материалите, които заслужават вашето доверие 

 

В онлайн магазина Модерна Маса са налични комплект касерола с капак, изработени от всички най-желани и безопасни материали, сред които: керамика; алуминий с незалепващо покритие; алуминий с мраморно покритие; такива с трислойна метална сплав от алуминий; неръждаема стомана; мед.

Предложенията ни варират, за да може точно да паснат на вашата кухня и бюджет. По-ниската цена на някои касероли не означава компромис с качеството. Напротив - всички съдове обединяват сигурен дизайн, висока хигиена и точен размер. Касеролите са със защитена, топлоизолираща дръжка и капак, създаден за конкретния модел. 

Ниски цени и достъпна дистрибуция

 

Избраният от вас съд може да достигне до вас за по-малко от 7 работни дни, стига да се доверите на нашата бърза и безопасна доставка. Всяка пратка се изпраща в подсилена опаковка с предварително застраховано съдържание.


На сайта на Модерна Маса можете да откриете огромно разнообразие от касероли, съдове, прибори за хранене и кухненски аксесоари за вашата специална кухня.

Филтри
Марки
Цена