Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Касероли

Снабдяването с точния набор от съдове и уреди за готвене е процес, протичащ във всяко едно домакинство. Често при такива покупки не се обръща достатъчно внимание на отделните съдове, тяхното предназначение, индивидуалните нужди и вкусове на готвача. Кухненското оборудване не се изчерпва с тиганите, тенджерите и тавите.

Прочети още за "Касероли"

В онлайн магазина Модерна Mаса са събрани качествени артикули, доказали своята стойност във времето. Всяко едно изделия е произведено от български или европейски професионалисти в областта на кулинарията.

Касеролът е съд за бавно и здравословно готвене. В него могат да се приготвят както твърди храни, така и такива с по-течна консистенция - сосове, чай, греяно вино.

Специализиран дизайн от материал, който предпочитате


Касеролите могат да бъдат изработени от алуминий с незалепващо покритие, неръждаема стомана, керамика, стъкло и други. Ние, от Модерна Mаса, ви предоставяме всички популярни варианти на повече от 5 доказани европейски производители. Изборът, който вие ще направите, зависи от необходимия ви размер - вариращ от 16 см в диаметър до 20 см, с вместимост според обема, от 900 мл до 1500 мл.


Дизайнът на предлаганите от нас модели е изчистен, минималистичен и подходящ за всяка кухня. Материалите са устойчиви, неподатливи на корозия и деструктуриране, а добрата хигиена и чистота се постигат лесно и бързо - могат да се мият и в съдомиялна.

Нови кулинарни предизвикателства


Спецификата на съда касерола позволява печенето във фурна на високи градуси, както и варенето на гъсти сосове и овкусители, характерни за чуждестранната кухня.

Подсиленото дъно и страни на някои касероли ги правят подходящи и за готвене във фурна. Съдовете не се надраскват и запазват автентичния вкус и аромат на приготвената храна. Плътните дръжки подсигуряват също и стабилен захват при чести и резки движения.

Съдове и аксесоари за кухня на достъпни цени


Модерна Маса е дистрибутор на първокласни кухненски пособия. Цената на всеки артикул е съобразена с неговите характеристики, а доставката на желания продукт е бърза и надежда. Куриерска фирма Speedy се грижи нашите клиенти да получат своите пратки в срок, без щети и в идеален търговски вид.Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по