Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Керамични съдове Emile Henry

Ръчно изработени във Франция, керамичните съдове Emile Henry са покупка, която всеки дом заслужава. Вдъхновени от цветовете и естествените материали, които природата предлага, Emile Henry предлага изумителен спектър, както и от съдове за сервиране, така и от такива за приготвяне на не просто обикновени ястия, а на специфични блюда.

Прочети още за "Керамични съдове Emile Henry"


Специализирани съдове


Еmile Henry не произвежда конвенционални съдове за приготвяне на храна, а специализирани такива. В каталога на Модерна Маса ще откриете серия от форми за печене на тартове, хляб, питки, пиле и др. Освен специалните съдове, ще можете да разгледате опциите ни за универсални тенджери, тави, купи за смесване - или всичко от което би могла да се нуждае вашата кухня. Разполагаме и с още керамични съдове - например нашите порцеланове чинии и порцеланови купи.


Висококачествени материали


Съдовете за печене на Emile Henry са изработени от висококачествени материали, които ги правят устойчиви на времето. Преди години, компанията разработва така наречената “Flame” технология, която позволява съдовете да бъдат нагрявани до изключително високи температури, без процесът да нарушава тяхната здравина. С всяка изминала година, Emile Henry разработват нови и нови технологии за изработка на съдове, с които подобряват качеството и издръжливостта им.


Разнообразие от цветове


Съдовете за печене на Emile Henry, могат да бъдат открити в 7 типични за компанията цветове, като всички те са вдъхновени от историята, традициите и уважението към природните материали на създателите на керамичните съдове за печене. Тези цветове са бял, екрю, сиво-бежов, черен, червен, жълт, син и могат да бъдат комбинирани идеално с интериора на вашата лична или професионална кухня.

Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по