Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Комплекти за подправки

В много домове подправките са задължителен помощник в кухнята, тъй като подобряват вкусовите качества на различните ястия. Те помагат също и за храносмилането и предотвратяването на бързото разваляне на много продукти. Ето защо заемат почетно място в почти всяка кухня. На почти всеки рафт. Понякога може да е много объркващо и досадно да ги търсите по всички рафтове. Някои подправки дори си приличат по цвят и консистенция, което още повече затруднява процеса, особено ако не са обозначени с етикети. Складирането им на едно и също място, в предназначени за всяка отделна подправка бурканчета, значително би улеснило кулинарния процес. Затова Модерна Маса предлага богат избор от комплекти за подправки, всеки от който съдържа различен брой бурканчета със специални етикети.

Прочети още за "Комплекти за подправки"


Комплекти за подправки - Компоненти и качество


Всеки комплект за подправки се състои от 6, 8, 12, 16 или 20 части. Комплектите с повече части предлагат вече заредени с подправки бурканчета. Материалите, от които са направени, включват пластмаса, неръждаема стомана, стъкло и метал. Основни производители са Германия, Англия и Испания. Някои от сетовете за подправки имат въртяща стойка, придружена с дръжка за носене за по-голямо удобство. Всеки контейнер за подправки е подходящ за миене в съдомиялна. Комплектите за подправки включват богат избор от вкусове като мащерка, босилек, див копър, кориандър, майорана, риган, магданоз, джоджен, канела, розмарин, натрошено чили и градински чай.


Удобство, практичност и естетика


Освен че са изключително практични, комплектите за подправки са и естетически изпипани, за да паснат на дизайна на всяка кухня, както и с дизайна на нейното оборудване. С различните си форми, цветове и материали, поставките за подправки придават стилен вид на кухненския ви плот. Всичко, което ви е нужно, за да приготвите любимите си ястия, е вече събрано на едно място.

Сетове за подправки перфектно съчетават няколко вида материали, като стомана и дъб, стъкло и пластмаса и стъкло и дърво, за да отговорят на всеки вкус и вид интериор. Перфектно се комплементират на рафта/шкафа с артикули като хаванчета за подправки, мерителни прибори и други аксесоари за готвене.

Капачките на всички бурканчета се затварят херметически и се състоят от два вида отвори, за по-голямо удобство и самостоятелно определяне на нужната дозировка.

Височината на бурканчетата и размерите на стойките за подправки варират, за да може да изберете перфектния комплект, който ще се връзва идеално с интериора на вашето поле за кулинарни изяви.

Поставките за подправки са изработени по такъв начин, че правят почистването им изключително лесно, без да се налага да влагате допълнителни усилия.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по