Комплекти за уиски и ракия

Ако сте сред познавачите на доброто уиски, предлагаме ви да го сервирате в изящна гарафа с красиви кристални чаши или чаши от висококачествено стъкло. Това ще превърне обикновената обстановка в нещо специално, ще създаде невероятна атмосфера. Едно добре сервирано уиски позволява на вас и вашите гости да се насладите на всяка глътка, докато отпивате от любимия алкохол.


Прочети още за "Комплекти за уиски и ракия"

Предлагаме ви цяла колекция от сервизи за уиски, които включват гарафа и чаши в красива опаковка. Можете да направите хубав подарък на близките хора или да обновите дома с тези изискани комплекти за уиски. Гарантираме ви качествена изработка, практичност и красив дизайн. Комплектите за уиски на италианския бранд Bormioli Rocco се открояват с интересен и нестандартен дизайн. Един от най-новите комплекти на марката е Cassiopea – включва 6 броя чаши и декантер с нестандартна форма на геометрични фигури. Привлекателният златист цвят на алкохолната напитка така добре се откроява в тези чаши и съблазнява дори хората, които не са почитатели на силния алкохол. 

Чешкия бранд Bohemia от своя страна е водеща марка в производството на кристални комплекти за уиски. Фирмата предлага разнообразни колекции, които да задоволят дори най-претенциозните вкусове. Има по нещо за всекиго – по-традиционни и по-съвременни дизайни, изчистени комплекти и такива, украсени с много орнаменти. А комплектът за уиски Acapulco е с леко наклонени чаши и гарафи, напомнящи за прочутата наклонена кула в Пиза. Относно качеството – всеки коментар е излишен. В цял свят е известно, че Bohemia са майстори в изработката продукти от кристал. Всички знаем за невероятния чешкия кристал, произвеждан от далечни времена.

Ако предпочитате традиционно да съчетаете вечерята с чаша ракия, подберете красив сервиз за ракия. Разгледайте предложенията на онлайн магазин Модерна маса от стилни чаши и гарафи за ракия. Чашите са много малки и нежни. Тяхната вместимост е добре преценена предвид алкохола, който се сервира в тях. Ракията е напитка със силен вкус, с висок алкохолен градус, която се отпива на малки глътки.

Филтри
Марки
Матриал
Вид продукт
Цвят
Цена