Комплекти за уиски и ракия

Комплектите за алкохол са чудесен начин да разнообразите интериора на заведението си или на домашното си пространство, като едновременно с това му придадете вкус и изтънченост. В миналото гарафите са изпълнявали чисто практична функция, като са били предназначени за транспортиране на напитката от барела до потребителя. Днес обаче те са начин да изразите вашия личен стил.

Прочети още за "Комплекти за алкохол"


Комплекти за алкохол с уникален дизайн

 

Комплектите за алкохол определено са добра инвестиция, що се отнася до постигането на изтънченост и класа, тъй като стъклото е прозрачен материал, който пропуска, абсорбира и пречупва светлината. Тези характеристики добавят необикновена красота към всеки един от сетовете, които предлагаме.

Нашите комплекти за алкохол се произвеждат в различни страни, като Италия и Чехия, и се състоят от различен брой части. Всеки един от нашите комплекти за алкохол от има собствен, отличаващ се дизайн, който създава чувство за постигната естетика.

Сетовете са едновременно конвенционални и модерни, като някои от тях се отличават с флоралните си елементи и елегантно извитата си форма.

 

Комплекти за алкохол, които са практични и удобни

 

Стъклените комплекти за алкохол, които предлагаме, разполагат с перфектно херметично затворено уплътнение, което намалява излишното излагане на кислород на съдържанието в бутилката. Също така са достатъчно големи, за да поберат цялото съдържание алкохол на една стандартна бутилка. Произведени са от висококачествено, безоловно, кристално стъкло, така че алкохолът в тях да бъде изцяло защитен от външни влияния.

 

Комплекти за алкохол от качествени материали

 

Стъклото е съвършено различно в сравнение с всички останали материали. То не се разлага и се преработва се бързо, що се отнася до неговото рециклиране. Нещата, изработени от този материал, са най-устойчиви във времето и се характеризират с дълготрайност и качество. Освен това, бутилките, направени от стъкло, могат да бъдат използвани многократно и за складирането на различен вид течности.

Друга положителна страна на стъклото е, че е непропускливо, което го прави най-сигурно и надеждно, що се отнася до опазването на съдържанието в бутилката. Няма риск външна субстанция да премине през стъклото, като навреди на него или на течността вътре. Именно затова, ние, от Модерна Маса, залагаме на стъклото, като предлагаме толкова богат асортимент от стъклени комплекти, в които да сортирате своя алкохол.

 


Комплекти за алкохол - цена

 

В онлайн магазина на Модерна Маса ще откриете разнообразие от комплекти за алкохол на достъпни цени. Разгледайте нашия каталог от предложения и изберете най-подходящото за вас и вашите нужни. След като направите своята заявка, ние ще се погрижим да доставим продуктите в кратък срок и идеален вид.

Изберете перфектния комплект за алкохол от онлайн магазина на Модерна Маса и няма да сбъркате в своето решение!

 
Филтри
Марки
Матриал
Вид продукт
Цвят
Цена