Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Комплекти за уиски и ракия

Комплектите за уиски и ракия са чудесен начин да разнообразите интериора на заведението си или на домашното си пространство, като едновременно с това му придадете вкус и изтънченост. В миналото гарафите са изпълнявали чисто практична функция, като са били предназначени за транспортиране на напитката от барела до потребителя. Днес обаче те са начин да изразите вашия личен стил.

Прочети още за "Комплекти за уиски и ракия"


Комплекти за уиски и ракия с уникален дизайн


Комплекти за уиски и ракия определено са добра инвестиция, що се отнася до постигането на изтънченост и класа, тъй като стъклото е прозрачен материал, който пропуска, абсорбира и пречупва светлината. Тези характеристики добавят необикновена красота към всеки един от сетовете, които предлагаме.

Нашите комплекти за уиски и ракия се произвеждат в различни страни, като Италия и Чехия, и се състоят от различен брой части. Всеки един от нашите комплекти има собствен, отличаващ се дизайн, който създава чувство за постигната естетика.

Сетовете са едновременно конвенционални и модерни, като някои от тях се отличават с флоралните си елементи и елегантно извитата си форма. Не пропускайте да допълните вашият комплект за твърд алкохол с един или повече от нашите красиви съдове за лед. Разгледайте!


Комплекти за уиски и ракия, които са практични и удобни


Стъклените комплекти за уиски и ракия, които предлагаме, разполагат с перфектно херметично затворено уплътнение, което намалява излишното излагане на кислород на съдържанието в бутилката. Също така са достатъчно големи, за да поберат цялото съдържание алкохол на една стандартна бутилка. Произведени са от висококачествено, безоловно, кристално стъкло, така че алкохолът в тях да бъде изцяло защитен от външни влияния.


Комплекти за уиски и ракия от качествени материали


Стъклото е съвършено различно в сравнение с всички останали материали. То не се разлага и се преработва се бързо, що се отнася до неговото рециклиране. Нещата, изработени от този материал, са най-устойчиви във времето и се характеризират с дълготрайност и качество. Освен това, бутилките, направени от стъкло, могат да бъдат използвани многократно и за складирането на различен вид течности.

Друга положителна страна на стъклото е, че е непропускливо, което го прави най-сигурно и надеждно, що се отнася до опазването на съдържанието в бутилката. Няма риск външна субстанция да премине през стъклото, като навреди на него или на течността вътре. Именно затова, ние, от Модерна Маса, залагаме на стъклото, като предлагаме толкова богат асортимент от стъклени комплекти, в които да сортирате своя алкохол.


Комплекти за уиски и ракия - цена


В онлайн магазина на Модерна Маса ще откриете разнообразие от комплекти за уиски и ракия на достъпни цени. Разгледайте нашия каталог от предложения и изберете най-подходящото за вас и вашите нужни. След като направите своята заявка, ние ще се погрижим да доставим продуктите в кратък срок и идеален вид.

Изберете перфектния комплект за уиски и ракия от онлайн магазина на Модерна Маса и няма да сбъркате в своето решение!

Филтри
Марки
Матриал
Вид продукт
Цвят
Цена
Подреди по
Подреди по