Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Корнизи за пердета

Изборът на корнизи за пердета е важен за дизайна на вашия дом, както и от гледна точка на функционалност и удобство при закачане на завесите. Ние от магазин Модерна Маса предлагаме различни модели корнизи, които да допринесат за уюта на дома, да се съчетаят добре с пердетата и да са монтират бързо и лесно на стената. Всички те са изработени от висококачествени материали, което гарантира, че няма да се огънат и изкривят с течение на времето.

Прочети още за "Корнизи за пердета"


Какви видове корнизи за пердета предлагаме


Независимо дали търсите тръбни корнизи, телескопични такива, изработени от стомана или дърво, при нас ще откриете продукти, които да отговорят на вашите нужди и очаквания.

Тръбните корнизи са функционален избор, обикновено те са изработени от висококачествена стомана, което ги прави много надеждни. Освен здравина, стоманата им придава модерен вид, което гарантира, че един такъв корниз може да разкраси облика на вашия дом.

Телескопичните варианти като дизайн много приличат на тръбните, но основното им предимство е, че могат да се регулират спрямо размера на прозореца или вратата. Изберете метален цвят, месинг, никел и бял, който да се впише подобаващо към дизайна на дома и регулируем по дължина, за да може да пасне най-добре на вашето пространство.

Стоманените се характеризират с устойчивост, което позволява лесно закачане на тежки и масивни завеси. Всеки корниз, изработен от стомана е с отлично качество и ще запази своя вид във времето.

Дървените добавят уют в дома и се възприемат като аксесоари за цялостната визия на стаите. Монтират се лесно на стената, държат здраво вашите завеси.


Как да се избере най-подходящият продукт


За начало трябва да помислите какъв вид продукт ще бъде най-практичен за вас и след това до прецените какви цветове ще подхождат на вашия интериор.

Цветовете могат да варират в по-тъмната гама, например черен, бронз, кафяв или по-светли като бял и цвят никел. Трябва да ги съчетаете добре с цвета на тавана и стените и останалите мебели в дома. Също да подхождат на избраните от вас завеси.

Материалът е от съществено значение - ако търсите здравина, лесен монтаж на стената и съвременен дизайн, корнизите от стомана са идеалният избор.

Продуктът трябва успешно да се съчетава с различни видове пердета и завеси. Корнизът трябва лесно да се впише във вашия интериор, който може да е индустриален, модерен или класически.

Защо да не изберете корниз с гравирани елементи или детайли - това може допълнително да освежи обстановката в дома.

Не на последно място, вашите корнизи следва да бъдат почиствани лесно, за да не задържат прах и да изглеждат все така стилно дори след години.


Как трябва да монтирате корнизите


Монтажът на корнизите е лесен и не изисква намесата на професионално съдействие. В комплектите са включени всички видове необходими аксесоари за бърз монтаж и лесно поставяне на завесите, включително скоби, метални винтове и анкери за гипсокартон.

Към тях са добавени и подробни инструкции стъпка по стъпка, които трябва да използвате при монтирането на стената или тавана и при закачането на завесите.


Достъпни цени в нашия онлайн магазин


В нашия онлайн магазин цените варират спрямо избраните продукти. Има корнизи, които са по-дизайнерски и съответно една идея по-скъпи, но цялостно предлагаме високо качество на разумна цена.

Предлагаме лесно онлайн пазаруване и надеждна доставка в рамките на седмица, като всички продукти са застраховани за щети. Към услугата също има опция за право на преглед и възможност за плащане с наложен платеж.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по