Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Кошници за пикник

Ние, от Модерна Маса, мислим за вашите нужди, предпочитания и здраве. Предлагаме ви перфектния помощник за това начинание - кошници за пикник, изработени от качествени материали, благодарение на които ще се радвате на много моменти с близките си сред природата.

Прочети още за "Кошници за пикник"

Кошниците за пикник се предлагат в различни размери и форми, така че да изберете идеалната за вас. Кошница за пикник за двама или кошница за пикник за четирима - всичко зависи от вас и вашите лични предпочитания.

Пикникът може да е семейно забавление или романтична среща за двама. Каквито и планове да имате за свободното си време на открито, от Модерна Маса ще бъдем тук, за да ви помогнем.

 

Кошници за пикник от качествени материали

 

Кошниците за пикник, които Модерна Маса предлага, са изработени от материали, издръжливи на времето и условията, на които вероятно ще бъдат подложени.

Материалите, от които кошниците са изработени, са тъмнокафява и светлокафява върба, ратан, или комбинация от двете. Благодарение на високото си качество, ще се наслаждавате на моментите на открито, без да се притеснявате за състоянието на кошницата ви.

Запазете храната и напитките си свежи с помощта на нашите кутии за храна и термоси и направете вашият пикник още по-незабравим!

 

Кошници за пикник - Изтънченост и удобство

 

Кошниците за пикник не са това, което са били преди. Благодарение на иновативното си оборудване, те ви позволяват да се насладите на много приятни моменти сред природата.

Кошниците за пикник за двама пристигат при вас с два броя ножове, вилици, лъжици, чинии, чаши и салфетки. Кошниците за четирима също са оборудвани, но при тях броят на приборите е двоен.

С две думи - при нас наистина можете да откриете решението, което да задоволи вашите индивидуални нужди да кошница за пикник.

 

Кошници за пикник - цена, която си заслужава

 

Цените на кошниците за пикник напълно оправдават тяхното качество. В Модерна Маса вие ще можете да намерите подходящия модел кошница за вас. Благодарение на разнообразието от видове, вие имате възможността да поръчате кошницата за пикник, която наистина да покрие нуждите ви за аксесоари за хранене в природата.

Поръчайте кошница за пикник от Модерна Маса сега!

 
Филтри
Марки
Вид продукт
Материал
Цвят
Серия
Цена