Кошници за пикник

Кошниците за пикник и хладилните чанти правят хапването на открито забавно и празнично. Вземете всичко необходимо, за да се насладите на приятна храна в парка или на екскурзия в планината. Ние от Модерна Маса ви предлагаме богата селекция от традиционни кошници за пикник, както и хладилни чанти, с които ще бъдете сигурни, че вашето вино ще e добре охладено и хранителните продукти няма да се развалят. Предлагаме ви също раници за пикник, които са много лесни за пренасяне.


Прочети още за "Кошници за пикник"

Кошниците за пикник са изработени от ратан (плетена върба) и са изключително здрави. Пригодени са за двама или четири човека. Разполагат с просторни хладилни отделения, където да съхранявате месо, сирена и зеленчуци, а и напитки като бира и вина. Кошниците се пренасят лесно благодарение на удобните дръжки.

Хладилните чанти запазват храната и напитките добре охладени благодарение на качествената вътрешна изолация. Отвън са изработени от полиестер, имат дизайнерски вид и се предлагат в различни цветове. 

Раниците за пикник се пренасят лесно на гръб и съдържат всичко необходимо за похапването сред природата. Оборудвани са с чаши, чинии и прибори за хранене. Много практични за един хубав излет в планината или разходка на открито.

Разгледайте в нашия онлайн магазин и изберете това, което отговаря на вашите нужди и очаквания.

Филтри
Марки
Вид продукт
Материал
Цвят
Серия
Цена