Кошници за пикник

Кошниците за пикник и хладилните чанти правят хапването на открито забавно и празнично. Вземете всичко необходимо, за да се насладите на приятна храна в парка или на екскурзия в планината. Ние от Модерна Маса ви предлагаме богата селекция от традиционни кошници за пикник, както и хладилни чанти, с които ще бъдете сигурни, че вашето вино ще e добре охладено и хранителните продукти няма да се развалят. Предлагаме ви също раници за пикник, които са много лесни за пренасяне.

Кошниците за пикник са изработени от ратан (плетена върба) и са изключително здрави. Пригодени са за двама или четири човека. Разполагат с просторни хладилни отделения, където да съхранявате месо, сирена и зеленчуци, а и напитки като бира и вина. Кошниците се пренасят лесно благодарение на удобните дръжки.

Хладилните чанти запазват храната и напитките добре охладени благодарение на качествената вътрешна изолация. Отвън са изработени от полиестер, имат дизайнерски вид и се предлагат в различни цветове. 

Раниците за пикник се пренасят лесно на гръб и съдържат всичко необходимо за похапването сред природата. Оборудвани са с чаши, чинии и прибори за хранене. Много практични за един хубав излет в планината или разходка на открито.

Разгледайте в нашия онлайн магазин и изберете това, което отговаря на вашите нужди и очаквания.

 

Филтри
Марки
Вид продукт
Материал
Цвят
Серия
Цена