Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Kosova

Чиниите и сервизните комплекти са това, което може да превърне храната от съвсем обикновена в истински шедьовър, който прави всяка хапка незабравимо преживяване. Отдавна вече красивите сервизи не се пазят само за специалните гости на дома. Все повече хората оценяват насладата от това да се хранят в посуда, изработена от висококачествени материали, с красиви и детайлни дизайни.

 

Цялото това описание перфектно описва и обобщава всички стъклени и порцеланови сервизни комплекти, прибори и подложни чинии на турската марка Kosova. Брандът се налага като водач в производството на кухненска посуда и това е причината изделията му да бъдат включени и в каталога на Модерна Маса.

Прочети още за "Kosova"

Разнообразие от посуда за всякакъв повод

 

Kosova е доказал се на пазара бранд, който предлага разнообразие от кухненска посуда, подходяща както за всекидневно използване, така и за специални поводи. В каталога на Модерна Маса ще откриете подбрана селекция от сервизи за хранене, сервизи за кафе, прибори за хранене и подложни чинии, изработени от материали с най-високо качество, внимателно подбрани, за да бъдат здрави и възможно най-запазени във времето.

 

Повечето сервизи за хранене и кафе са изработени от порцелан, който при употреба носи усещането на изисканост. Храненето и пиенето на кафе и чай се превръща в истинско удоволствие и ви връща в едни далечни и отминали времена, когато качеството и добрия вкус са били поставени на пиедестал.

 

В селекцията ще откриете и подложни чинии, които ще се превърнат във верен приятел на всеки, който обича да се занимава и да отделя специално време за аранжирането на масата. Чиниите са с изящна изработка, което им позволява да бъдат перфектния завършек на всяка маса и да бъдат неин основен акцент.

 

Приборите за хранене са не по-малко важни. Брандът Kosova се е погрижил да създаде красиви комплекти от вилици, лъжици и ножове от неръждаема стомана със златно или сребърно покритие, които да заменят старите ви прибори.

 

Красиви и стилни дизайни

 

За да отговори на стиловите изисквания на всеки дом и на естетическите вкусове на всеки домакин, Kosova предлагат сервизи и друга кухненска посуда с разнообразни дизайни и цветови комбинации. От цветни комбинации с множество детайли, които внасят настроение, до изчистени такива, където цветът поставя акцент. Някои от продуктите са подходящи за измиване в съдомиялна машина, за други обаче е препоръчително измиването на ръка. В описанието на всеки комплект и всеки друг вид посуда ще намерете информация по темата.

 

В каталога на Модерна Маса ще откриете сервизни комплекти Kosova, които ще отговорят и на най-смелите ви идеи по отношение на дизайн и стилистическо оформяне. Модерни и изтънчени визии, или дизайн с по-ориенталски привкус - изборът е изцяло ваш!

 

Купи сервизи за хранене Kosova на изгодни цени от Модерна Маса

 

Сервизите за хранене Kosova са еталон за стил, качество и изтънченост. Колекцията, която ще откриете в каталога на Модерна Маса, се предлага на конкурентни цени, които ви дават възможност да пренесете всички тези усещания и емоции във вашия дом!

 

Зарадвайте себе си или любим човек с нежен порцеланов сервиз за хранене Kosova от Модерна Маса!

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по