Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Vin Bouquet Кристална гарафа за вино

69,00 лв.
  • Марка: Vin Bouquet
  • Кат. номер: VB FIA 166
<p><em><strong><span style="font-size: medium;">Кристална гарафа за вино</span></strong> <p>Размери на опаковката: 21 см/ 22 см/ 21 см<br />Тегло: 0,650 кг.<br />Материал: <strong><span style="color: #0000ff;"><em>Crystal Bohemia&nbsp;&reg;</em></span></strong><br />Капацитет: 1,500 л.<br />Производител: <strong>Vin Bouquet, Испания</strong>
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Материал
стъкло
Вид продукт
гарафа
Серия
Vin Boquet
Цвят
прозрачен
Подробно описание

Търсенето на красиви и функционални винени аксесоари активизира в продължение на десетилетия творческите усилия на производителите, които от "обикновен инструмент", ги превръщат в прекрасно решение при избор на подарък и любим предмет, гордост за притежателите му.

Всеки уважаващ себе си домакин ще пресипе виното от бутилката в друг съд, преди да го поднесе на трапезата. Да не говорим, че за специалистите декантирането в специален съд е необходимо, за да „подиша” виното и да разтвори в кислорода всичките си аромати. За някои вина с утайка това пресипване е необходимо, за да се отдели утайката от питието, годно за консумация.

В кана и декантер сипваме, когато ще консумираме непосредствено след сипване.

Стилен аксесоар за вино, който е актуално допълнение към елегантно подредената маса.. Широкото гърло Ви е предпоставка за лесно и удобно пълнене.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!