Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Кристални чаши Bohemia Crystalex

Кристалните изделия са символ на прозрачност, искреност и чистота на отношенията, доказали се във времето. Това е типичния класически подарък за всеки специален повод - сватба, рожден ден, юбилей, нов дом. Ние от Модерна Маса сме сортирали специално за вас изключително красиви и подходящи за подарък комплекти кристални чаши произведени от чешкият производител Crystalex Bohemia. Направете подарък на любим човек с нашите уникални продукти.


Прочети още за "Кристални чаши Bohemia Crystalex"

Чаши "Bohemia Crystalex" от чешко кристално стъкло 

Crystalex Bohemia е съхранила добрите традиции в производството на чешко кристално стъкло и в момента е един от водещите производители в световен мащаб. Основна цел на компанията е да предостави възможност на всички свои клиенти да се насладят на едно неповторимо изживяване, на изящество и уникалност, всеки път когато отпиват от прекрасните чаши, отличаващи се с пеовторим стил от останалите чаши за вино, коктейли и други напитки.

 

Crystalex Bohemia - качествени кристални чаши

Crystalex Bohemia години наред успешно предлага своята продукция на световния пазар, като в момента изнася изделия в повече от 70 страни в Европа, Азия, Северна и Южна Америка и Африка. Ненадминатото качество на продуктите се дължи на стандарта за изработка, който компанията следва, а също и на качествените материали, които влага. Към момента фирмата се е съсредоточила върху автоматизираното производство, което позволява изработването на съвършени продукти и непрекъснато разширяване на производствените мощности. В колекциите на Crytalex Bohemia ще намерите всичко – неповторимост на изделията, разнообразие от форми, цветове и декорации, продукти, подходящи за дома, за хотели, барове и ресторанти. Има няколко основни характеристики, които отличават  Crystalex Bohemia от други марки, произвеждащи кристални чаши.

  • Фирмата се стреми внимателно да следва световните тенденции за развитие в производството на кристал и постоянно да отговаря на търсенето и изискванията дори на най-претенциозните клиенти.
  • Компанията държи да има приемственост между историческия опит и традициите в изработването на чешки кристални изделия и възможностите на съвременните технологии.
  • Crystalex Bohemia постоянно инвестира в човешкия капитал, като развива изобретателността и потенциала на своите дизайнери и специалисти.

Представяме Ви едни от най-търсените серии продукти на Crystalex Bohemia. Ще откриете модерни, класически и романтични колекции, които включват разнообразие от чаши за всички видове напитки. Ще намерите чаши за различните сортове бяло, червено вино и розе. Ще се любувате на неповторимо кристално стъкло, с уникално сияние и трайност.  Разгледайте нашите предложения и изберете най-подходящото за Вас! За още качествени продукти, посетете категорията “Чаши, кани и бутилки”.

Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по