Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Кристални чаши Bohemia Crystalite

Днес на чешкия пазар ще намерите много марки, които произвеждат съдове Bohemia. Една от най-известните сред тях е Crystalite Bohemia – компания с дългогодишна традиция в производството на изделия от чешко кристално стъкло с отлично качество. Компанията притежава огромен завод за съдове Bohemia в чешкия град Svetla nad Sazavou, датиращ от 1967 г.

 

Прочети още за "Кристални чаши Bohemia Crystalite"

 

Кристални чаши от кристалит

 

В своята продукция фирмата използва така наречения кристалитекологично чисто стъкло без примеси на олово. Това е материал, произведен чрез специален процес на обработка, който се отличава с висока чистота и блясък, еквивалентен е на 24% оловен кристал, а в някои отношения дори го превъзхожда. Стъклото предлага невероятно пречупване на светлината и може да се използва в съдомиялна машина без риск от потъмняване. Все повече инвестиции прави компанията в съвременни производствени технологии, за да подобри качеството на своите продукти. Производствените линии са оборудвани с най-съвременни технологии с цел да се постигне прецизност и чистота. 

 

Висок клас кристални чаши "Bohemia Crystalite"

 

Ние от Модерна Маса имаме удоволствието да ви предложим разнообразие от чаши за вода, вино и алкохол с марката Crystalite Bohemia. В нашата колекция ще откриете както модерни серии от изчистени чаши без орнаменти, така и по-нетрадиционни продукти с различни украси. Всяка серия има своите отличителни характеристики и е неповторима по свой начин. Така например колекцията Asio е много елегантна и модерна, с интересен елемент на стълбчето на всяка чаша. Чашите от серията Carduelis са добре заоблени, което създава усещане за обем, a тези от серията Corvus са в забележителна петоъгълна форма. Подбрали сме всичко, от което се нуждаете, за да подредите впечатляващо масата за гости или да изненадате близки приятели с хубав подарък. Насладете се на блясъка и здравината на чашите на Crystalite Bohemia и изберете тези, които най-много ви впечатляват. За качеството не се притеснявайте – от години  Bohemia е олицетворение на луксозно стъкло, а чехите се славят като майстори в изработката на кристални чаши. За още качествени продукти, посетете категорията “Чаши, кани и бутилки”.

Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по