Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Kuchenprofi

Немската марка Küchenprofi е производител на съдове и прибори за готвене, както и кухненски аксесоари, със 100 годишен опит. Компанията е основана от Артър Шмиц през 1923 г в Германия. Специалността на дядото на сегашните собственици била кетърингът. С необходимите умения и въпреки хаоса на войната по онова време, той успява да постигне успех.

Прочети още за "Kuchenprofi"

През 60-те години се променят изискванията за асортимента спрямо новата клиентска база. В резултат на това компанията започва да произвежда пълна гама от функционални, практични принадлежности за приготвяне и съхранение на хранителни продукти. През 1988 г. Artur Schmitz за пръв път излиза на пазара с логото Küchenprofi.

От този момент досега марката предлага всички необходими основни кухненски принадлежности както и специални артикули. Много от продуктите на Küchenprofi са разработени в тясно сътрудничество с известни дизайнери. С висококачествена неръждаема стомана като основен материал за производство, изделията на Küchenprofi интегрират работата с професионални кухненски аксесоари в домакинството.


Кухненски аксесоари с вечен дизайн и висока функционалност


Мотото на марката е „Изживейте кухнята“. В нейния фокус са човешкото същество с неговите нужди и желания. Обширната колекция от съдове за готвене и кухненски аксесоари е произведена с най-високо качество. Не само това - продуктите са с практични и стилни дизайни за всички ваши нужди за готвене, печене, сервиране и съхранение на храни, напитки и подправки.

Независимо дали са формички за мъфини, практични пръстени за сладкиши, тавички с падащо дъно или стандартна форма за кекс, Küchenprofi предлага интересна гама от продукти, които не само впечатляват, но също така са практични.


Практични и здрави съдове и кухненски аксесоари


Основният материал при производството е неръждаема стомана, което е гаранция за здравината и качеството на артикулите. Küchenprofi предлага и продукти, изработени от висококачествена керамика, които са безопасни за употреба във фурна, микровълнова и са идеални за съхранение в хладилник.

Колекция на Küchenprofi обединява полезни и практични съдове и аксесоари, които улесняват ежедневната работа в кухнята. Те са лесни за почистване и е безопасно да бъдат поставени в съдомиялна. Тавите, тенджерите, каните, солниците и всички останали артикули от неръждаема стомана и стъкло не развалят ароматът и вкуса на храните и напитките, приготвени или съхранявани в тях.


Купи кухненски аксесоари Küchenprofi на изгодни цени от Модерна Маса


Изберете сред огромното разнообразие от съдове и кухненски принадлежности Küchenprofi на изгодни цени, които ще откриете в нашия онлайн магазин. Модерна Маса е вашата възможност да се сдобиете в висококачествена немска посуда и артикули за вашето кулинарно изживяване. При нас има по нещо подходящо за всяка маса, стил, желания и нужди.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по