Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Кухненски ножици

Ножиците са сред често срещаните кухненски пособия, тъй като те значително улесняват приготвянето и разрязването на пропорционални части от различни хранителни изделия. С тях може да режете както подправки, така и пици или кости.

Често може да ги видите в комплект с ножове и поставки, което ви задължава да закупите не само ножицата, но и останалите прибори в комплекта.

Модерна Маса ви предлага отделни модели ножици, съобразени с вашите предпочитания за цвят, форма, удобство, предназначение и вид на работа.

Прочети още за "Кухненски ножици"


Качество на изработка


Ножиците, които Модерна Маса ви предлага, са изработени главно от неръждаема стомана, придружена от пластмаса в различни цветове, за да изберете най-подходящата, в зависимост от интериора на вашата кухня и дизайна на останалите ви прибори за хранене. Материалите, от които се състоят ножиците, гарантират тяхното дълготрайно, често използване и лесно постигане на желаните от вас резултати, що се отнася до приготвяне на храна. Както и тяхното поставяне в съдомиялна машина, без това по някакъв начин да засяга тяхната по-нататъшна работа.

В комплектите има включени допълнителен брой остриета, както и гребен, специално предназначен за тяхното почистване.


Гарантирана безопасност при работа


Ножиците се изработват в страни като Швейцария, Германия, Великобритания и Испания. Състоят се от пружинен механизъм, серетирани остриета и заключващ механизъм, което ги прави безопасни за използване, като обезопасява самия процес при разрязване на определени храни.

Някои от тях притежават извити, назъбени остриета, приставка за почистване и дори орехотрошачка.

Предлагаме ви и уреди за почистване на скариди Zyliss, съдържащи ножица за отделяне на глава, извит накрайник, следващ извивката на тялото на скаридата, с който се отделя месото от обвивката, и силиконова дръжка за по-добър контрол при работа.

Ако досега не сте използвали такъв уред в приготвянето на различни ястия, при закупуването му и първото му използване, ще се чудите защо не сте го направили по-рано, тъй като ножиците значително ще улеснят работата ви в кухнята и ще ви станат постоянен помощник в готвенето и подготовката на различни хранителни продукти.
Така че може да ги използвате за много разнообразни цели - от отваряне на кутия мляко и разрязване на пакети с храна, до разрязването на различни салати, подправки и кости.

Филтри
Марки
Цена