Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Кухненски принадлежности

Това може би е годината, в която се премествате в нова квартира или дори купувате първия си дом! Ние от Модерна Маса вярваме, че щастието е в домашно приготвената храна и, че сърцето на всеки дом е кухнята. Но какво, ако в новия си дом се окажете лишени от необходимите средства, за приготвяне на домашни ястия. Ние ще се погрижим да оборудвате напълно кухнята си с необходимите кухненски принадлежности.


Прочети още за "Кухненски принадлежности"

Кухненски принадлежности от Модерна Маса

 

Ако сте опитвали да закупите аксесоари за нова кухня или просто да замените старите, вероятно сте установили, че намирането на висококачествени кухненски принадлежности е трудно. В това има смисъл, нали? В наши дни навсякъде, където погледнем, има някой, който ни казва да купим техния продукт, който уж ще улесни живота ни. Сигурни сме, че всичко това Ви звучи познато. Вместо целият този богат избор да улесни живота Ви, той прави много по-трудно разграничаването на продуктите с добро и лошото качество. Затова в Модерна Маса решихме да съберем само най-добрите кухненски принадлежности, за да решим този Ваш проблем.

 

Интересни кухненски принадлежности, които трябва да имате

 

При нас от Модерна Маса има многобройни интересни продукти, с които бихте могли да попълните списъка си от липсващи аксесоари за кухня. Дори и най-опитните кулинарни майстори биха се радвали да притежат предлаганите от Нас аксесоари в своя гастрономически арсенал. Ето какви пособия за кухня предлага Модерна Маса:

 

  • Центрофуга за салата

Тя е е най-добрият Ви приятел, когато става въпрос за приготвяне на свежа салата. Центрофугата е най-подходящата кухненска принадлежност, с която да бъдат изсушени листата на зелената салатата след като са измити. Тя е изключително лесна за употреба. Ще я обикнете особено много, защото цедката може да се използва за отцеждане на тестени изделия, а купата за сервиране. Това е чудесен многофункционален инструмент!

 

  • Ръчна сокоизтисквачка

Това пособие е по-познато като лимоноизтисквачка или ръчна изтисквачка за портокали. Сокоизтисквачката за цитруси Ви позволява да изцедите сока, без в него да попадат семки или парченца плод. Тя прави изцеждането на лимони, портакали и лайм радост.

 

  • Кухненски термометър

Качественият термометър е задължителна принадлежност, ако често готвите месо и искате да спрете да гадаете кога е готово. С този ултра бърз и точен аксесоар ще имате много точно отчитане на температурата за секунди. Чудесен е за прецизно измерване на температурата на пуйка например или за получаване на точни показания за температурата на водата за готвене.

 

  • Сушилник за чинии

Наличието на сушилня за прибори и съдове е задължително за всеки дом. Дори ако имате съдомиялна машина, пак ще трябва да измиете на ръка някои съдове от време на време. Нашите качествени сушилници за чинии са с подложка за събиране на отцеждащата се вода. Те са с типичен дизайн, с който всички сме запознати, и изглеждат стилни.

 

Точилката е необходима, ако ако планирате да печете сладкиши или баница, за да изравните равномерно тестото си.

 

Ако сте любител на италианската кухня имате нужда от паста машина за приготвяне на спагети талиатели в домашни условия.

 

  • Поставка за подправки

Това е идеалната кухненска принадлежност, ако харесвате богато овкусената храна. Поставки идват в комплект с различен брой бурканчета за поставяне на разнообразни подправки, които да са Ви винаги под ръка. Лесно и удобно.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по