Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Кухненски термометри

Кухненските термометри не са като обикновените термометри. Те са специално проектирани да се използват за кулинарни цели, като измерване на температурата на храната с цел доброто ѝ качество.

Има различни термометри, като всеки се използва за измерването на температурата на различен тип течност или храна.

Модерна Маса предлага термометри за месо, за сосове, за хляб и кексове, за чай и мляко, за фурна, за хладилник, за зеленчуци, за варене на яйца и печене и др, както и още много аксесоари за готвене - мерителни прибори, рендета, отварачки и др.

Прочети още за "Кухненски термометри"


Мултифункционалност на уреда


Термометрите, които Модерна Маса ви предлага, са изработени от висококачествени материали, които ви помагат да измервате температурата на почти всякакъв вид продукт, предназначен за консумация. Те включват многобройни функции, които ви помагат в преценката, що се отнася до перфектната температура нужна за приготвянето на определено ястие или напитка.

Така например, таймерът за варене на яйца измерва не времето, а топлината, която е необходима за сваряването на яйцата и изваждането им от водата навреме. Таймерът е оборудван и със скала, по която да зададете желаната от вас консистенция на продукта, който от своя страна да индикира правилното време за изваждането им от съда с врящата вода.

Термометрите за фурна, от друга страна, имат две скали. Едната от които показва температурата на фурната, а другата - тази на ястието. Термометърът има индикатор за пет вида месо и перфектната, за изпичането на всяко от тях, температура.

Цифровите термометри се славят със своята мултифункционалност, позволяваща им да измерват температурата при печене, приготвяне на супи, приготвянето на бебешка храна или използването им като термометър за вино.


Разнообразие от висококачествени продукти


Термометрите не се ограничават само до измерване на температура на вода или въздух в конкретни съдове.

Те комбинират измерване на месо и зеленчуци едновременно.

Съдържат в себе си цветово индикиране за различни напитки като чай или мляко.

Някои от тях позволяват да бъдат измивани в съдомиялна машина без риск от тяхното разваляне или неспособност за измерване.
Разполагат и с вграден магнит за окачване, за поставяне на избрано от вас място, където да са ви под ръка, когато се нуждаете от тях.

Термометрите, които Модерна Маса ви предлага, правят готвенето истинско удоволствие, като ви подаряват спокойствие при приготвянето на избраните от вас ястия. Благодарение на тях, няма нужда да се притеснявате колко време трябва да оставяте месото във фурната или на колко градуса да го печете. Както и дали яйцата ви ще бъдат сварени навреме и с твърдостта, която предварително сте задали. Приготвянето на сосове и тестени изделия също е значително по-лесно с различните видове термометри, които ние ви предлагаме.

Благодарение на перфектно приготвените продукти, може да очаровате и гостите си, а ако работите в хранително-вкусовата промишленост, можете да намерите много по-широко приложение на продуктите, които Модерна Маса предлага.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по