Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Купи от опал

Бижутата са важен аксесоар, които могат да променят до неузнаваемост визията на жените. Мъжките луксозни аксесоари също от значение за външния вид на мъжа.
Съдовете, които ползваме в кухнята и при сервиране на ястията в тях, напомнят на бижута и на акценти в нашето облекло. Аранжирано в изящен или красив съд, всяко ястие се превръща в изискано блюдо.
Купите от опал, които Модерна Маса предлага на българския пазар, променят визията на всяко блюдо. Ястието ухае по-ароматно, изглежда неустоимо.

Прочети още за "Купи от опал"


Купите са произведени в Италия, държава, утвърдена сред лидерите в областта на дизайна. Купите от опал са истинско бижу, от което се нуждае един дом. Опалът е вдъхновението на много творци - скулптури, художници, майстори - бижутери. Поглезите сетивата си не само с вкусно приготвена храна, но и такава, която е поднесена по един изискан начин.


Изчистен дизайн и стил


За да се насладим на миговете със семейството ни около масата, ни трябва нещо запомнящо се, което би било подходящо във всяка ситуация. Благодарение на изчистения си дизайн, купите от опал на италианският производител Bormioli Rocco са перфектното решение за всеки празничен повод. А защо не и за обядите или задушевните вечери през уикенда, след края на натоварената работна седмица?
За повечето хора и най-вече за дамите, които са сърцето на семейството, които съхраняват семейните ценности и традиции, съдовете и приборите за хранене са ценни вещи и в същото време практични, с чийто избор заявяват своя вкус и стил, своето присъствиe. Те са визитка за домакинята. А Модерна Маса дава възможност дамите да впечатлят със стил според това, как са аранжирали масата.
Приемете предизвикателството да сте най-добрите в това, което правите, и то със стил! Нищо не е прекалено, в семлия дизайн на купите от опал, предлагани от Модерна Маса, освен удоволствието, което ще изпитате, когато сте първи в това да изненадате семейството си с вкусна, домашно приготвена храна.

В случай, че търсите подобни съдове със сходни характеристики, но по-орнаментиран и разчупен дизайн, разгледайте и нашите порцеланови купи.


Качество и функционалност


Подходящи както за микровълнова фурна, така и за съдомиялна машина, изработени от висококачествен материал, купите от опал на Bormioli Rocco са перфектното начало и чудесен завършек на всяко ястие. Устойчиви, благодарение на високия клас материал, те издържат на различна обработка на приготвяне на храната. С тези купи няма риск да се променят свойствата на поднесената храна, нито самите съдове да се повредят. Изчистената им визия подчертава качествата на приготвеното блюдо при неговото презентиране.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по