Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Купи от закалено стъкло

Чудили ли сте се понякога какво липсва на масата? Всичко е подредено, но не е по вкуса ви, дори храната не е същата. Може би е заради чиниите, които са събрани от няколко различни комплекта, поради липсата на цял здрав комплект? Или стилът не подхожда на дома ви, на събитието?

За да се чувствате сигурни в издръжливостта на вашият комплект от съдове, Модерна Маса се е погрижила за вас с купите от закалено стъкло. За вашата увереност по време на закуска, обяд и вечеря. За да сте подготвени за изненадващи гости, за всеки един случай, по всяко време.

Прочети още за "Купи от закалено стъкло"


Елегантност и практичност


Купите от закалено стъкло, както и останалите купи, които предлагаме, са не само с голяма издръжливост, но са и с елегантен, семпъл дизайн, който им позволява да бъдат съчетани с останалите мебели и аксесоари в кухнята и трапезарията. Минималистичната им естетика се вписва във всяка обстановка, по всяко време на деня, независимо дали ще ги използвате, за да приготвите вашата храна, или желаете да презентирате вече приготвено ястие. Тъй като издържат на обработка, заради спецификата на производството им, купите от темперирано стъкло са перфектни помощници в процеса на готвене.

Модерна Маса предлага богат избор от марките Duralex и Vidivi. В различни размери и в топлата цветова гама- жълто, кафяво, с различна форма, гладки и релефни, купите от закалено стъкло на Модерна Маса биха превърнали масата ви в топло и уютно място, около което ще се чувствате комфортно със семейството си. Комплектите се предлагат на достъпни цени и са идеални за подарък, както и за пълното оборудване на кухнята в дома.


Здравина и качество на материала


Изработени от висококачествен материал, купите от закалено стъкло, които предлага Модерна Маса, ви осигуряват приятни мигове със семейството и приятелите с вкусна храна на трапезата, презентирана по един различен начин. За разлика от обикновеното, закаленото огнеупорно или темперираното стъкло се получава след загряване до високи температури, следствие мигновеното му охлаждане. Обработката му включва нагряване до 700 º C. Целият технологичен процес прави стъклото много издръжливо и с дълъг живот. По този начин рискът от чупене намалява до минималното, а дори и нещо подобно да се случи, темперирано стъкло става на миниатюрни парченца и вероятността от нараняване е малка. Така съдовете могат да се използват в микровълнова фурна, както и да се почистват в миялна машина.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по