Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Кутии за храна

Независимо дали искате да приберете вашето ястие в хладилника или да си приготвите вкусен обяд за работа, ние ще ви предложим невероятна селекция от кутии, които ще запазят храната ви свежа и готова за хапване. Нашите кутии за съхранение на продукти отговарят на всички съвременни стандарти за консервиране на храна – могат да съхраняват в хладилник и фризер, могат и да се загряват във фурна и микровълнова печка. Лесно преносими са, което ги прави идеални за вашия обяд в службата и за прибиране в някоя от нашите чанти за храна или кошница за пикник.


Прочети още за "Кутии за храна"

 Стъклени кутии за съхранение на храна

 

Капакът с херметическо затваряне не позволява на храната да се разлее и в същото време я запазва топла и вкусна в продължение на часове. Можете да изберете между кутии в различни форми, размери и цветове. Подберете това, което най-добре ще посрещне вашите нужди и изисквания. Сигурно е, че кутиите няма да абсорбират миризмата на приготвените от вас ястия. Също не отделят вредни вещества, което ги прави безопасни и хигиенични за използване. Лесно се измиват, не се надраскват и запазват своя блясък с течение на времето.

Освен единични кутии за храна, при нас ще намерите комплекти кутии с различни размери за различните нужди. Представете си, че искате да приготвите вкусна салата за работа – необходима ви е малка и компактна кутия за храна. Ако искате да приберете печено месо със зеленчуци в хладилника, то тогава ще ви трябва кутия с по-големи размери. Още по-голяма ще ви е нужна да подредите и съхраните свежите плодове, които сте закупили. Комплектите кутии за съхранение на продукти предлагат всичко това, за да ви улеснят максимално. Разгледайте в Модерна Маса!

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по