Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Лъжица за спагети, Nerthus

9,00 лв.
  • Марка: Vin Bouquet
  • Кат. номер: VB FIH 1240

Nerthus Лъжица за спагети
• Размери: 34 х 6,5 х 5 см.
• Материал: Пластмаса
• Без съдържание на BPA
• Тегло: 0.100 кг.
Производител: Vin Bouquet, Испания 

Подробно описание
Подробно описание

Вашият основен кулинарен спътник! Приготвянето на любимата Ви паста вече е по-лесно и по-удобно с незалепващата лъжица за паста и спагети без BPA. 

✓ Функционалност: Тази лъжица е проектирана да направи разпределянето на паста и спагети по-проста и по-прецизна задача. 
✓ Незалепващо и без BPA: Изработена от висококачествени материали, лъжицата има незалепваща повърхност, която предотвратява залепването на храната и улеснява последващото почистване. Освен това не съдържа BPA, което ви осигурява по-безопасно и по-надеждно готвене.
✓ Ергономичен дизайн: Ергономичният дизайн на лъжицата осигурява удобно и сигурно захващане, докато сервирате Вашите ястия. 
✓ Лесно почистване: Благодарение на незалепващото покритие, почистването след готвене става бърза и лесна задача. Наслаждавайте се на готвене, без да се притеснявате за трудни за почистване остатъци.

Открийте по-удобен и прецизен начин за сервиране на паста и спагети с незалепващата лъжица за паста и спагети без BPA. Ергономичния дизайн, незалепваща повърхност и многофункционалност я правят надежден и практичен инструмент във Вашата кухня. Добавете нотка качество и удобство към всяко ястие, което приготвяте, и се насладете на вкусни, безпроблемни резултати.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!