Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Luigi Bormioli

Чашите са онези аксесоари, които внасят изтънченост в дома на притежаля им. Въпреки това те са често пренебрегван детайл и в много ситуации се избират в последния момент без особена мисъл за това защо е важно всъщност да заложите на чаши от кристално стъкло, които ще превърнат всяка глътка в истинско удоволствие.

 

Модерна Маса ви предлага огромна колекция от чаши за различни поводи на италианския производител Luigi Bormioli. Компанията Luigi Bormioli е създадена през далечната 1946 г. и до ден днешен продължава да създава красиви, нежни и изтънчени чаши с най-високо качество. Брандът е безспорен пример за успешното съчетаване между традиционното италианско занаятчийство и новите технологии в обработката на кристално стъкло. А още по-хубавото е, че при създаването на всички свои продукти се отделя минимално количество въглероден диоксид, което показва загрижеността на Luigi Bormioli не само за запазването на добрия вкус на всяко питие, но и за много по-мащабните идеали, свързани с опазването на околната среда.

Прочети още за "Luigi Bormioli"

Стъклени изделия за всякакъв повод

 

В специално подбрания каталог на Модерна Маса ще откриете огромна разновидност от чаши Luigi Bormioli. Колекцията е подходяща за оборудване както на дома, така и на всякакви барове, ресторанти и търговски обекти, които целят да превърнат преживяването на своите клиенти в незабравим момент.

 

Шампанско, мартини, бяло вино, червено вино, уиски, коняк, бира, чай, кафе - толкова много питиета и всяко заслужава да му се отдели специално внимание при обличането му в стъклен съд. С чашите на Luigi Bormioli ще изненадате всеки гост, но по-важното е, че вие ще имате възможност всекидневно да се наслаждавате на безупречния вкус на вашето питие всеки път щом отпиете.

 

Чашите не са единствените изделия, на които Luigi Bormioli залага. В колекцията на Модерна Маса ще откриете и стъклени чинии и купи, изработени от най-високо качество, което гарантира тяхната безпроблемна експлоатация през годините.

 

Луксозни и красиви дизайни

 

Luigi Bormioli изработва чаши и други стъклени изделия в различни форми и дизайни. Това ви дава възможността да се сдобиете с висококачествено стъкло, което успешно ще се впише в представите ви за естетика. Независимо дали ще изберете чаши с класическа и изтънчена визия, или такива, които преплитат в себе си идеята за модерното и се характеризират с по-разчупен дизайн, бъдете сигурни, че няма да сгрешите.

 

Ако оставим за момент дизайна на страна, общото между всички стъклени изделия на Luigi Bormioli е тяхната прозрачност. Кристално чисти и с брилянтни отблясъци, чашите, купите и чиниите ще подсилят удоволствието от питиетата и храната.

 

Купи Стъклени изделия Luigi Bormioli на изгодни цени от Модерна Маса

 

Комплектите от чаши, чинии и купи Luigi Bormioli, които ще откриете в каталога на Модерна Маса, носят непоправимото усещане на изисканост и изтънченост и то на изключително конкурентна цена. Това ви дава възможност лесно да се сдобиете с такъв комплект за любимото ви питие, който да се превърне в най-любимия ви! А с политиката ни за бърза доставка ще получите вашата поръчка в максимално кратък срок.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по