Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Luminarc

Ако смятате, че кухненските съдове и прибори са просто средство за хранене и нямат никакво по-специално предназначение, то продуктите на Luminarc са тук, за да ви докажат точно обратното! С неоспоримата си здравина и изчистен и съвременен дизайн те лесно могат да се превърнат в перфектното допълнение към всеки кухненски интериор, като може да ги използвате дори за най-официалния повод!

 

Luminarc е един от най-известните и големи френски производители на съдове за хранене. Продуктите им се отличават с високо качество на изработка и разнообразие от дизайни. Luminarc разполагат с пълна гама прибори, подходящи за всеки повод и за всяко хранене! Историята на фирмата датира още от времето на Първата Световна война, а през 1930 г. се превръща в първата компания в Европа, произвеждаща чаши с американска техника! Доверете се на доказалата се с времето френската марка и внесете автентичност и вкус при всяко ваше хранене!

Прочети още за "Luminarc"

Красив външен вид и неоспорима здравина

 

Всички съдове за хранене на водещата и световноизвестна френска марка Luminarc са изработени с огромно внимание към детайла. И въпреки че изглеждат толкова фини и елегантни, те всъщност са изключително здрави, което ги превръща в идеално допълнение към кухненските ви принадлежности! Независимо дали се нуждаете от елегантни чаши за шампанско, или комплект от 18 броя съдове за хранене, красивият завършващ елемент за вашата маса се крие на нашия сайт! Намерете го още сега!

 

Удобен и подходящ дизайн за всеки повод

 

Съдовете за хранене Luminarc, които ще откриете при нас, притежават по нещо за всеки вкус. Независимо дали предпочитате такива с изчистен дизайн, или шарени, на нашия сайт ще откриете това, което търсите! Разполагаме с голямо разнообразие от дизайни, които могат да бъдат подходящи за най-разнообразни поводи - от обикновен семеен обяд до делова или празнична вечеря с колеги и приятели! Сервизите за хранене се състоят от различен брой части, така че винаги да разполагате с достатъчен брой съдове за всички ваши гости!

 

Купи кухненски аксесоари Luminarc на изгодни цени от Модерна Маса

 

Ние, от ModernaMasa, знаем колко важно може да бъде излъчването на една маса за настроението по време на хранене. Затова сме се постарали да ви предложим голямо разнообразие от висококачествени и красиви френски съдове за хранене на марката Luminarc, на които сме се постарали да отговарят и достъпни за българския пазар цени! Разгледайте предлаганите от нас сервизи с различен брой части и оборудвайте кухнята си с доказаните френски продукти!

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по