Марки

Марки

Bormioli Rocco

 

Bormioli Rocco е водещ италиански производител на стъкло с три производствени предприятия и продукция, която се предлага в над 100 страни. Фирмата е основана през 1825 година, като постепенно придобива световна известност и се доказва на международния пазар за стъклени изделия за дома и ресторанта.

Bormioli Rocco вярва, че стъклото е в основата на всичко. Това е изключителен материал, получен при смесването на силициев диоксид, минерали от естествен произход и синтетични елементи при температура от около 1500 ℃.

Фирмата произвежда артикули от опал (“opal glass”) и кристално стъкло (“starglass”).

  • Продуктите от опал се характеризират с висока хигиеничност, устойчиви са на удар, подходящи са за съдомиялна машина, микровълнова фурна и хладилник.
  • Продуктите от кристално стъкло са с гарантирано високо качество, не оказват влияние върху вкуса и миризмата на храните и напитките.

Сред основните изделия, които фирмата предлага, са сервизи за хранене, чинии, чаши, буркани, бутилки и кутии за съхранение на продукти.

 

 

Bonna

 

Bonna е водещ производител на порцеланови продукти от 1981 г. насам, като бързо се превръща в световноизвестен доставчик в HoReCa сектора. Фирмата е специализирана в производството на изключително здрави изделия с красив и съвременен дизайн. Ръбовете на чиниите са подсилени така, че да може да се закове с тях пирон и това да не увреди  съда. Първокласните съставки, от които са изработени съдовете за хранене на Bonna, гарантират устойчивост срещу надраскване от прибори и при миене в съдомиялна машина.

Марката е позната в повече от 30 страни по света и е предпочитана от най-добрите хотели и ресторанти. Вече можете да изберете продукти на Bonna и за Вашия дом.

 

 

Duralex

 

Duralex е компания, която се е специализирала в производството и дизайна на закалено стъкло от 1945 година насам. Повече от всякога Duralex е синоним на здравина и практичност.

Всичко започва през 1930 година, когато Saint-Gobain придобива фабриката La-Chapelle-Saint-Mesmin, близо до Орлеан, която преди това е била собственост на производител на оцет, а след това и на парфюмер, който произвежда там бутилки за парфюми.

Няколко години по-късно, Saint-Gobain прави първите опити да произведе посуда за хранене във фабриката и така през 1945 година е регистрирана марката Duralex.

60-те и 70-те са силни година за Duralex – брандът се развива в световен мащаб и придобива популярност сред милиони потребители в света. 90-те години обаче са трудни. Конкуренцията нараства, пазарите се интернационализират… Saint-Gobain решава да продаде фабриката и да се съсредоточи върху други бизнеси.

През 2008 г. компанията е поета от група управляващи акционери, които инвестират значителни ресурси в модернизацията на оборудването и изграждането на устойчиви системи за управление. Създава се ново лого, преработва се опаковката на продуктите. Променят се и самите артикули, проектират се нови в различни форми и цветове.

 

 

Churchill

 

Churchill предлага иновативни и висококачествени продукти на постоянно развиващия се световен пазар. Основен приоритет на фирмата е да осигури цялостно решение от продукти за масата на тези, които търсят отлични резултати.

Фирмата е основана през 1795 г. и в момента е един от водещите производители на керамични съдове за хранене. Развива се прогресивно, като изгражда силна репутация на иновативен и надежден доставчик на качествени продукти.

Артикулите на Churchill са познати в над 70 страни по света. Дистрибуторската мрежа е много добре развита, като в световен мащаб фирмата разполага с над 508 представители.

 

 

Inoxriv

 

От 1941 година насам Inoxriv проектира и произвежда иновативни кухненски прибори, като осигурява високо качество на разумна цена. Приборите за хранене на марката са изработени от неръждаема стомана, която се характеризира със следните предимства:

  • Гарантира максимална хигиеничност на продуктите
  • Осигурява дълъг живот на приборите за хранене
  • Не изисква поддръжка
  • Рециклируема е и екологично чиста
  • Не освобождава вредни вещества
  • Не променя вкуса и свойствата на храните
  • Лесна за измиване в съдомиялна машина

Inoxriv вярва, че непрекъснатото подобряване на производителността, технологичният напредък, намаляването на неефективността и отпадъците са стратегически за успеха на компанията.