Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Mepra

Приборите отдавна не са просто необходимо средство, чрез което да се храните. Те придават стил и изтънченост на цялата маса, като дори могат да се превърнат и в израз на вашия вкус и обноски, когато са подбрани и подредени правилно. Благодарение на приборите за хранене може да придадете изискана атмосфера на вашата маса по всяко време, а продуктите на италианската марка Mepra са насреща, за да ви помогнат в осъществяването на тази нелека задача!

Основаната през 1947 г. в Италия фирма Mepra е доказал се с времето лидер сред производителите на висококачествени прибори за хранене и други кухненски принадлежности. Основната концепция, която стои зад техните невероятно здрави и естетически издържани продукти, е удобството при употреба и вниманието към най-малкия детайл. За направата на продуктите си, Mepra използват само неръждаема стомана, благодарение на която имат три сертификата за качество и надеждност! Убедете се сами още сега, като поръчате италиански прибори за хранене директно от нашия сайт!

Прочети още за "Mepra"


Качествен дизайн от неръждаема стомана

 

Ние, от Модерна Маса, предлагаме разнообразни комплекти, както и единични бройки прибори за хранене Mepra. Всеки един от тях е изработен с внимание и към най-малкия детайл, както и от неръждаема стомана 18/10, благодарение на която качественият дизайн ще се запази във времето и ще подсигури дългосрочно вашата инвестиция! Този материал не подлежи на ръжда и окисляване дори при честа употреба! А италианските прибори за хранене са толкова удобни, че със сигурност ще ги ползвате постоянно!

Голямо разнообразие, здравина и удобство

 

Висококачествената неръждаема стомана и уникалната техника на изработка осигуряват здравината и функционалността на приборите. Същевременно те са здрави и естетически издържани на външен вид, което ги превръща в перфектното допълнение към вашата маса, независимо от повода! На нашия сайт ще откриете разнообразие от комплекти с различен брой прибори в зависимост от вашите нужди и потребности, на които може да се насладите както в семейна обстановка, така и на вечеря с множество приятели или колеги. А след приятните моменти от колективното хранене може спокойно да поставите приборите в миялна машина - неръждаемата стомана ще предпази тяхната повърхност и кристалния им външен вид!

Купи кухненски аксесоари Mepra на изгодни цени от Модерна Маса

 

Ние, от Модерна Маса, знаем колко важно е приборите за хранене да бъдат едновременно красиви, но също така здрави и удобни за употреба. Все по-трудно е да се намери подобен продукт сред многобройните варианти на пазара, но италианските продукти на Mepra, които ще откриете на нашия сайт, са тук, за да ви улеснят в тази задача! Постарали сме се на високото качество и гарантирания произход на всички продукти и комплекти да отговаря и конкурентна за българския пазар цена! Затова не чакайте, а придайте стил и изтънченост на всяко свое хранене, като оборудвате масата си с италиански прибори от неръждаема стомана още сега!

Филтри
Марки
Цена