Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Месомелачки

Най-сигурният начин да сложите на масата си качествена и прясна кайма е като я приготвите сами и то със съставки по ваш избор. Това е възможно само когато използвате месомелачка вкъщи. Благодарение на нея, можете да консумирате свежо и сочно месо без оцветители и консерванти. За да бъде този процес лесен и ефективен, ви предлагаме нашите месомелачки, с които да създадете перфектната домашна кайма за колбаси, наденички, кюфтета и др.

Прочети още за "Месомелачки"


Изберете от нашите специално подбрани за вас месомелачки - вашият незаменим помощник за изпълнението на всички любими рецепти с месо.

В случай, че се чудите как да направите вашите гозби дори още по-изкушаващи на външен вид, разгледайте нашите чинии от опал, чиито семпъл дизайн ще накара цветовете и различните форми и консистенции на храната в тях да се отличат.

 

Стабилни и издръжливи месомелачки

 

За всеки човек, който работи с животински продукти често, е задължително да има месомелачка вкъщи. Освен за месо, тя всъщност има и много други гъвкави приложения - подходяща е и за обработка на зеленчуци, риба и дори сладки и бисквити. Ето защо е важно да бъде надеждна и прецизна в работата си.

Нашите месомелачки имат скоби за стабилно прикрепяне към плот, с които ние гарантираме сигурността и удобството ви в кухнята. Освен това някои от тях идват при вас заедно с практични аксесоари като решетки за фино и едро смилане и приставка за оформяне на наденички.

 

Професионално качество и висока ефективност

 

Искате ли да си спестите въртенето и да смилате продуктите с минимални усилия? Ние имаме правилното решение за вас. С помощта на нашите електрически месомелачки смилането може да се превърне в детска игра. С тях вие съкращавате драстично времето си на работа, като с лекота обработвате успешно дори твърдото месо, което е по-трудно за смилане. Благодарение на заострения нож и мощния и надежден мотор, можете бързо да преработвате големи количества месо за отрицателно време.

Ние, от Модерна Маса, знаем колко е важно да се избират надеждни и издръжливи кухненски инструменти. Затова подбираме за вас ел месомелачки, изработени от първокласни материали, като можете да избирате между неръждаема стомана, висококачествена пластмаса или метал.

 

Купи месомелачки на изгодни цени от Модерна Маса

 

Ние, от Модерна Маса, внасяме удобство и безопасна работа във вашата кухня, като ви предлагаме удобни месомелачки - цени, качество и мощност в едно.

Правим качественото кухненско оборудване по-достъпно за вас, като спазваме условия за бърза доставка, за да получите поръчките си във възможно най-кратък срок.


Направете своя избор от нашата колекция месомелачки на изгодни цени от Модерна Маса днес.

 
Филтри
Марки
Цена