Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Миксери за фрапе и дресинг


Фрапе миксерите са задължителни, ако искате бързо и лесно да приготвяте топли и студени напитки с разтворимо кафе и мляко. С тях приготвянето на капучино, лате, макиато и други кофеинови напитки никога не е било по-лесно. Благодарение на тях можете бързо да аерирате соево, бадемово или кокосово мляко; бита сметана, както и да разбивате протеиновите си шейкове. Тези уреди аерират млякото, създавайки гъста и тежка пяна. Малките мехурчета, които се образуват по време на този процес, правят текстурата на млякото по-лека и увеличават обема му.

Прочети още за "Миксери за фрапе и дресинг"


Ръчни миксери за фрапе и дресинг

Ръчните фрапе миксери, които предлагаме в Модерна Маса, са идеални за изключително прецизно разбиване и разпенване на мляко. Те ви позволяват напълно да контролирате и следите процеса за постигане на точната консистенция. Вие избирате скоростта на работа и контролирате движенията на бъкралките. Нашите ръчни миксери за фрапе и дресинг са изработени от висококачествена неръждаема стомана и са лесни за почистване.

Друг полезен кухненски аксесоар са миксерите за дресинг, които ви улесняват в приготвянето на топинг, или сос за салата. С тях се борави изключително лесно, тъй като са направени от лек полимер. С помощта на миксер за дресинг може лесно да придадете свежест и вкус на всяка салата, както и да експериментирате и откриете нови вкусове.

Електрически миксери за фрапе

Превърнете се в истински бариста с помощта на електрически миксер за фрапе. Уредите се захранват с помощта на батерии, без кабели и нужда от контакт. Електрическите миксери за фрапе са леки и лесни за употреба. Просто поставяте бъркалката в течността и натискате бутона. Ще получите гъста млечна пяна само след 15 секунди за ароматно фрапе с богат вкус.
Освен за работа, електрическите миксери са фрапе са лесни и за почистване. От вас се изисква единствено да отстраните бъркалката след употреба и да я измиете на ръка или в съдомиялната. Електрическите миксери за фрапе, които предлага Модерна Маса, са подходящи и за разбиване на мляко и сметана, както и за приготвяне на любимите ви горещи напитки с кафе и мляко, или горещ шоколад.

Купи миксери за фрапе и дресинг на изгодни цени от Модерна Маса

Разгледайте разнообразието от продукти и изберете своя миксер за фрапе или дресинг на изгодна цена от Модерна Маса! Всички продукти, които предлагаме, са изработени от висококачествени материали и са произведени в Европа. Поръчката става бързо и лесно - онлайн или по телефона. Вземи вкуса на лятото в своя дом!

Филтри
Марки
Цена