Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Morello

Съдовете и приборите за хранене отдавна не са просто необходимост, те са начин да завършим цялостната визия на нашата трапеза и да покажем стил пред нашите гости. Ето защо Модерна Маса представя своя вътрешен бранд Morello.

За всички почитатели на френската помпозност с много флорални орнаменти и златисти нотки, Morello е тук да удовлетвори тези ваши представи за съдовете и приборите за хранене. Въпреки класическите си елементи, комплектите за сервиране на кафе или чай и различните съдове за хранене на Morello съчетават традиционализма с модерното.

Прочети още за "Morello"


Изискани съдове и прибори за вашата трапеза

Традиционните мотиви по съдовете за сервиране на храна и напитки от Morello създават изискана атмосфера и са подходящи за всеки повод, който искате да направите специален. А приборите са идеалният завършек към всеки комплект, който може да изберете. В онлайн магазина на Модерна Маса може да избирате от сервизи с повече или по-малко орнаментика, с класически флорални или по-нестандартни мотиви, но все в духа на изискаността и неподправения стил на марката.

Всички комплекти прибори са изработени в семпъл и изчистен дизайн, но в разнообразни цветови комбинации, за бъдат перфектно съчетани с всеки един сервиз за хранене. Освен че са красиви, те предлагат и максимално удобство по време на ползване.

Качество и здравина от Morello

Освен с характерния дизайн, всеки един съд или прибор се отличава и с висока здравина и устойчивост. Висококачественият китайски порцелан и неръждаемата стомана, от които са произведени съдовете и приборите Morello, гарантират, че ще може да ги ползвате дълго време без да имат амортизация и че ще са устойчиви на различни температури без да се компрометира визията им. Ето защо ние, от Модерна Маса, с радост ви представяме нашия качествен, изискан и модерен бранд Morello.

Купи кухненски аксесоари Morello на изгодни цени от Модерна Маса

Знаем, че за всеки е важно качеството и цената да са в перфектно съотношение, за да получите максимално удовлетворение при пазаруването. Ето защо в онлайн магазина на Модерна Маса може да се сдобиете с красиви и качествени прибори и съдове за сервиране на храна и напитки от нашия бранд Morello на също толкова достъпни цени, без да правите компромис нито с едното, нито с другото. Може да се уверите сами, като посетите нашия сайт и разгледате всичките ни стилни предложения за кухненски аксесоари с марка Morello.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по