Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Nachtmann

Обичате ли да ви е празнично на трапезата без конкретен повод? А кристалните комплекти чаши, бутилки и плата галят ли окото ви със своята изисканост? Ако отговорът е “да” и на двата въпроса, значи е време да подновите обикновените съдове за сервиране на напитки и леки мезета с нещо специално. Ние, от Модерна Маса, ви представяме популярната германска компания Nachtmann, която е с дългогодишни традиции в произвеждането на кристални чаши и други съдове.

Празничният звън и кристалният блясък са запазена марка на Nachtmann още от 1834 г. Те са тук, за да превърнат обикновената вечеря в необикновена с изисканост и неподправен стил. Баварският бранд се отличава отдалеч и няма как да бъде сбъркан.

Прочети още за "Nachtmann"


Качество, съчетаващо традиция и устойчивост

От близо 2 века Nachtmann се грижи за вашето луксозно сервиране. Всичко започва през далечната 1834 г. През всички тези години баварският производител успява да изгради традиция в производството, съчетаващо с нея устойчиви и иновативни методи. Към днешна дата 50% от кристалното стъкло, което използва Nachtmann, е рециклирано. Освен това е изключително висококачествено, без примеси на каквато и да е пластмаса, което го прави 100% възможно за рециклиране. Това прави всички продукти на Nachtmann подходящи за почистване в съдомиялна без никакви проблеми.

Методите на производство и опаковане също са щадящи природата - германската марка разполага с няколко сертификата за устойчивост, както при производствените процеси във фабриките, така и в материалите, използвани за опаковки. Всичко това превръща Nachtmann в подходящ и предпочитан бранд в онлайн магазина на Модерна Маса.

Празничен звън независимо от питието

Nachtmann предлага разнообразни комплекти от кристални чаши, които са специфични спрямо сервирането на различни напитки. Може да откриете в онлайн магазина на Модерна Маса чаши и кани за бяло, червено или пенливо вино, вода, диджестиви, уиски и коктейли. Може да ги съчетаете с кристалните плата, върху които да поставите подходящи според питието леки разядки, мезета или десерти, а също и с различните допълнителни аксесоари, като купички, вази и свещници. Комплектите на Nachtmann създават празнична обстановка на трапезата дори да нямате повод, а Модерна Маса се грижи да може да ви осигури тази нужда от техния богат асортимент.

Купи кухненски аксесоари Nachtmann на изгодни цени от Модерна Маса

Знаем колко е важно да пазарувате качествени продукти на подходящите за тях цени, затова ние, от Модерна Маса, сме се погрижили да ви осигурим нужното съотношение между двете. Може да изберете вашия комплект чаши, кани, плата, или други кухненски аксесоари от Nachtmann на изгодни цени от нашия онлайн магазин!

Филтри
Няма намерени продукти.