Нашите късметлийски подаръци за Вас

Нашите късметлийски подаръци за Вас
14 декември 2019

В навечерието на Новата 2020 - та година нашето желание е  да зарадваме Вас – нашите клиентите с красив подарък, който да сложите с гордост на празничната си трапеза. Подбрахме изненадите си така, че да сме сигурни, че ще ви доставят радост и със сигурност ще ви влезат в употреба.

 

Чашите са от изящно стъкло и прозрачни. Бъдете сигурни, че тези чаши няма да останет незабелязани. Когато ги извадите  за празничната трапеза, те ще придават на вашето парти много специален и луксозен вид. И двата модела, предлагани от нас, са с високо качество на стъклото и изглеждат чудесно, разликата между тях е само във визуалното оформление. При първия модел стъклото е на ромбове, а при втория – на квадрати. Като цяло прозрачното стъкло е предпочитано от ценителите, тъй като влияе както на оптичното възприятие, така и на индивидуалния вкус, и можете да се насладите пълноценно на напитката.

Сервизът включва 6 броя чаши за кафе с вместимост 100 мл и  6 броя чинийки към чашите. Произведен е от бял  опал и ще искри в снежен тон в зимните утрини и следобеди, когато се наслаждавате на ароматното си кафе. За този сервиз можем да кажем, че е синоним на елегантност и стил, с изчистените си финни линии и красива изработка. А бялата чаша за кафе, разбира се, е класика - в  нея  черната напитка, от която се издига пара, изглежда най-примамливо и възбужда сетивата.

 

Наслаждавайте се и пазарувайте с нас СЕГА!

 

 

Aко сте решили да се обзаведете с нови прибори е добре да знаете за какво да внимаваме и как да разберете колко са качествени.

прочети още

Няколко ценни идеи как да декорирате трапезата у дома и да направите дните вкъщи още по-приятни.

прочети още

Истинско удовлетворение е когато хладилникът у дома е добре организиран. Готвенето се превръща в наслада, ако лесно намираме всичко, което ни е необходимо за нашите ястия.

прочети още

Всяка напитка се нуждае от своята чаша, която да представи вкусовите и достойнствата ѝ по най-добрия и изразителен начин.

прочети още

За да изберем подходящи сервизи за хранене и да се насладим на хубава вечеря, трябва да съблюдаваме следните важни неща.

прочети още

Съвременната кухнята обикновено стои в центъра на цялото домакинство. На нея отдавна не гледаме само като на място, където да си приготвим храната. Дори ако не сме заклети кулинари, със сигурност бихме изпитвали удоволствие от...

прочети още

Бихте ли искали да подредите кухнята и трапезарията си със стил, без да изхарчите за това заплатата си? Има решение! Ето няколко съвета, които ще ви помогнат.

прочети още

Интересни идеи, с който да придадете елегантен стил на коледната трапеза

прочети още

Независимо дали се грижите за ежедневни или официални вечери, комплектите от прибори и чинии е инвестиция, която си струва да се обмисли

прочети още

Предлагаме ви няколко съвета как да декорирате масата в модерен стил

прочети още

Envisio е колекция, вдъхновена от последните технологични тенденции и съвременните представи за стил и дизайн.

прочети още

Идея за вкусен, лек и полезен обяд.

прочети още

Диня и просеко за един коктейл, който е истинска наслада.

прочети още

Италианската компания Bormioli Rocco произвежда стъкло от 1825 г. и знае всичко за този прекрасен материал. Той е инертен, хигиеничен и екологично устойчив!

прочети още

Разгледайте интересните идеи предлагани от Модерна Маса за декорация на вашата кухня в индустриален стил.

прочети още

Тази закуска е чудесна алтернатива за сутрините, в които нямате много време да закусвате вкъщи.

прочети още

Украсете стъкленото бурканче Quattro Stagioni 500 мл - амфора за деня на жената.

прочети още

Серията Frigoverre на италианския производител Bormioli Rocco e вечна, но има някои съвети за съхранение, които са важни.

прочети още