Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Ножове, вилици и лъжици

Подборът на прибори за хранене често се извършва без внимание към детайлите и различните специфики. Най-важното е те просто да вършат работа - ножът да реже, вилицата да хваща храната, а лъжицата да е достатъчно голяма. Тези неща са важни, но всеки прибор в дома ви има своето значение и може да обогати вашата кухня или трапезария.

Прочети още за "Ножове, вилици и лъжици"


Сигурност и стабилност при употреба


Всички вилици и лъжици, както и ножове, налични в каталога на Модерна маса, са изработени от висококачествена неръждаема стомана. Съотношението на метални сплави е съобразено с основното предназначение на лъжиците и вилиците - да се използват многократно, без се деструктурират. Процентите на никел и хром, съдържащи се в приборите, са точни и постоянни, за да се гарантира конкретна тежест на прибора, която да е удобна при консумиране на храна. Съставът на вилиците и лъжиците не взаимодейства с храната и не отнема от хранителните ѝ вещества.


Решение за всеки повод


Артикулите на Модерна маса са точния избор във всяка една ситуация - при оборудване на ресторант или при закупуване на посуда за едно домакинство. Разнообразните комплекти от вилици, лъжици и големи комплекти прибори за хранене са най-добрия аксесоар към основно ястие, лека салата или следобедно кафе, поднесено с неустоим десерт.

Малките лъжички и вилички за десерти, както и лъжичките за кафе, събират в себе си своите уникални качества и предимства - с лъжичките за кафе, приготвянето и сервирането ще е прецизно, пълноценно и впечатляващо за вас и гостите ви.


Изящност, събрана в един прибор


Нашите вилици и лъжици са красиво попълнение за всяка трапеза. Силуетите са елегантни, а линиите заоблени и приятни на допир. Имате възможност да избирате между вилици и лъжици със златно покритие, матирана повърхност или огледален ефект - всеки завършек е нежен, елегантен и ненатрапчив. Неръждаемата стомана задържа определеното покритие за дълъг период от време, за да могат комплектите ви за хранене да са ваш верен помощник в споделените кулинарни преживявания.

Филтри
Марки
Вид продукт
Изработка
Цена
Подреди по
Подреди по