Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Охладител за бутилки с термометър, Vin Bouquet

26,00 лв.
  • Марка: Vin Bouquet
  • Кат. номер: VB FIE 109

Охладител за бутилки

Размери на опаковката:18,5 см./16 см./2,5 см.
Тегло: 0,450 кг.
Скала с температура за сервиране на различни вина
Термометър
Производител: Vin Bouquet, Испания

Разгледайте и останалите шампаниери и охладители с различни форми, размери и предназначение на изгодни цени. Не пропускайте да оборудвате дома си и с други вино и бар аксесоари, с помощта на които да съхраните качеството на алкохола възможно най-дълго и да направите консумацията му по-приятна и по-удобна.

Подробно описание
Подробно описание

 

Днес все повече хора с удоволствие отпиват вино с вкусната вечеря вкъщи, в ресторанта или на партита и приеми. Добре е да знаем обаче до каква температура трябва да бъдат изстудени бутилките с ароматната напитка.

Ако вие сте домакин и искате да се представите на ниво, а гостите ви или любимият човек очакват една прекрасна вечер, вижте каква температура на охлаждане е подходяща за избраното от Вас вино.

Леките червени вина са най-пивки и ароматни, когато са охладени при температура около 14-16 °C, а силните червени вина "обичат" 16-18°C. За белите вина са подходящи по-ниски температури. Сухите бели вина поднасяйте, охладени до температура 8-10°C, а силните бели вина охлаждайте до 10-12°C.

Имайте предвид, че по-топлото вино няма да позволи на гостите ви да се насладят на ароматните нотки, а само ще изрази недостатъците му.

За да избегнете този риск, поставете бутилката вино в охладител с елегантен дизайн. Гелът в него ще поддържа подходящата за сервиране температура в значително по-топлото помещение. Термометърът на охладителя ще Ви дава информация за температурата на бутилката в момента, а скалата ще Ви напомня подходящата за сервиране температура.

  

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!