Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Оливерници

Ако сте приготвили свежа салата или основно ястие, редно е на масата да поднесете сол, черен пипер, дресинги и сосове, за да могат присъстващите да овкусят ястията по своя преценка. За целта ви е нужен хубав оливерник, който също така да е удобен за употреба. Оливерниците, които Модерна Маса предлага, са разнообразни по вид и са изработени от различни материали.


Прочети още за "Оливерници"

При нас ще намерите стъклени и метални оливерници със стойки. Цветовете и формите варират според това от какво точно се нуждаете. Някои от продуктите предлагат само съдове за олио и оцет, а други включват също солници и пиперници. Има по-класически варианти, както и по съвременни, които ще изглеждат като истински аксесоари на подредената трапеза. Подходящи са както за семейни вечери у дома, така и за сервиране в изискани ресторанти и заведения. Можете да намерите също и бутилки за олио и оцет, които станаха доста популярни последните години. Те са една идея по-големи от обикновените съдове за олио и оцет и са надписани според тяхното предназначение. Лесно ще се ориентирате по надписите Vinegar и Olive Oil, познати в цял свят. Бутилките се предлагат в бял цвят – самостоятено или поставени на метална стойка. Качеството също е гарантирано, тъй като всички продукти са произведени от утвърдени фирми в изработката на домашни потреби. Доверете се на нашата селекция и подберете най-подходящите за вас оливерници.

Ако солниците и пиперниците не са достатъчни да съберете вашите подправки, защото обичате разнообразието, то тогава посетете нашите комплекти за подправки.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по