Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Отварачки за консерви

На всички ни се е случвало да попадаме на консерви без пръстен за издърпване и да се затрудняваме да ги отворим. Процесът може да е много дълъг и труден. За да спестите време и главоболия, сме подбрали за вас отварачки за консерви, с които лесно да се справите с този проблем.

Прочети още за "Отварачки за консерви"

 

Искате да имате стабилен захват и удобство? Разгледайте нашите ръчни отварачки за консерви. Желаете да пропуснете въртенето и да вложите минимални усилия? Насочете се към нашите електрически алтернативи. Нашите отварачки за консерви могат лесно да отворят всеки консервиран продукт, тъй като повечето имат вграден магнит, с който отстраняването на капака е по-безопасно.

Дори и да купувате основно пресни месо и зеленчуци, винаги е удобно да имате подръка отварачка за консерви за спешни случаи. Разгледайте нашия каталог от отварачки за консерви и изберете тази, която отговаря на вашите предпочитания.

Не пропускайте да видите и нашите предложения за чинии за хранене, в които вашата храна ще изглежда дори още по-апетитна.

 

Отварачки за консерви - безопасна и прецизна работа

 

Сигурността е нещото, към което трябва да се стремите на първо място при работа с остри предмети от този вид. Наложително е да изберете отварачки за консерви, които да режат гладко, за да не остават в последствие заострени повърхности, които да ви наранят.

Ние, от Модерна Маса, гарантираме прецизната работа на нашите отварачки за консерви. Техните механизми са специално приспособени така, че да не докосват консервираните продукти по време на работа и да не създават бъркотия във вашата кухня.

 

Стабилни и издръжливи отварачки

 

Знаем колко е досадно, когато една отварачка за консерви не може да обхване изцяло повърхността на консервата или се хлъзга. За да си спестите това, изберете нашите отварачки за консерви с ергономични дръжки, които осигуряват лесен и удобен захват при работа. Те са изработени от висококачествена неръждаема стомана, която предпазва от неприятната корозия, която се получава с времето, и позволява да бъдат измивани в съдомиялна машина за ваше най-голямо удобство.

 

Отварачки за консерви на добри цени от Модерна Маса

 

Ние, от Модерна Маса, внасяме удобство и прецизност във вашата кухня, затова ви предлагаме отварачки за консерви - цена, сигурност и качество в едно.

Нашите отварачки за консерви са подбрани само от световни производители, за да можем да задоволим нуждите както на ресторанти и заведения, така и на обикновени домакинства. За да получите поръчките си във възможно най-кратък срок, спазваме политика на бърза доставка, с която правим качественото кухненско оборудване по-достъпно за вас.


Направете своя избор от нашата колекция отварачки за консерви на изгодни цени от Модерна Маса днес.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по