Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Паста машини

Когато чуем за приготвянето на домашна паста, си представяме опаковани, дълги и тънки пръчици от сушено тесто, които обикновено се варят по 10-15 минути в гореща вода и се продават в магазините. Те са сравнително вкусни и могат да бъдат приготвени по разнообразни начини и овкусени със сосове, пасващи на вкусовите предпочитания на всеки един човек. Но за истинските кулинарни любители, разликата между пастата, която купуваме от магазина, и тази, която приготвяме в домашни условия, е значителна и удовлетворението, което идва с приготвянето и консумирането й е в пъти по-голямо.

За тази цел Модерна Маса ви предлага висококачествени машини за паста, лазаня, равиоли, фетучини или тортелини.

Прочети още за "Паста машини"


Машини за паста - Качествена изработка и желани резултати


Всяка една от машините за прясна паста е изработена от висококачествени материали, за да бъде гарантирана продуктивността и удовлетворението от всяко кулинарно преживяване. Макар да изглежда сложна за използване отстрани, ръчната машина за прясна паста се монтира бързо и прави приготвянето на желаното от вас ястие изключително лесно.

Ръчните машини за прясна паста са подходящи главно за фетучини и спагети. Тестото преминава през ролки и се избутва чрез въртене на ръчка. След което се реже от режещия край на машинката за домашна паста.

Хубавото при тези машини за паста е, че са на много по-достъпни за потребителите цени, които са в съотношение с качеството на продукта и не се чупят толкова лесно, в сравнение с електрическите машинки за прясна паста.


Храна, приготвена по собствен вкус


Благодарение на машините за прясна паста, можете да приготвяте храната точно така, както на вас ви харесва.

Дебелината на макароните може да бъде зададена от вас, като обикновено тя варира от 1 до 7 см. Това се получава благодарение на острите режещи ролки и страничното колело.

И макар приготвянето на домашни, тестени изделия с машината за паста да изисква време и усилия, то работата с нея е обещаваща, както за вида, така и за вкуса на приготвените ястия в края на кулинарния процес, в който се получава паста със задоволителна форма и текстура. Нека не забравяме и другата важна част от една вкусна паста - сосът. За приготвянето му е нужен качествен съд за готвене, както и мерителен прибор, с който да дозирате прецизно така, че вкусът на вашето кулинарно изкушение да бъде перфектен.

Филтри
Марки
Цена