Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Pebbly

Pebbly е френска компания, създадена през 2015 година, която предлага естетични, функционални и устойчиви кухненски пособия за готвене и сервиране на храна. Дизайнът на продуктите е дело на френски дизайнери, които залагат на естествени производствени материали като стъкло, бамбук, дърво и органичен памук. Философията на нулевия отпадък (zero waste) е дълбоко вкоренена в етиката на бранда Pebbly, който се стреми да предостави на своите клиенти качествени кухненски продукти с дълга гаранция на живот и експлоатация.

Основни характеристики на предложенията за кухня от Pebbly са изчистен стил, ергономична форма и практичност. Елегантният дизайн на всеки продукт позволява лесното му пренасяне от кухненския плот на трапезата. Насладете се на френско качество, идващо от сърцето на Бордо.

 

Красив дизайн и устойчиви материали

 

Онова, с което компанията Pebbly се гордее най-много, е съчетанието на елегантна визия и качествени материали в изработката на всеки кухненски продукт. Металът, дървото, бамбукът, стъклото и памукът, от които се произвеждат артикулите на френския бранд, са внимателно подбрани с мисъл за природата, съвършената функционалност и дълготрайност.

Талантливи дизайнери дават своя принос за обогатяването на селекцията от кухненски продукти Pebbly. Всяка лъжица, табла или торбичка за съхранение са били дело на творец, превърнал визията си в реалност. Кухнята, в която присъстват продукти на Pebbly, впечатлява с естетика и функционалност.

 

Практични и удобни кухненски пособия

 

Марката Pebbly предлага изключително практични и удобни за употреба кухненски аксесоари, които превръщат ежедневните дейности в кухнята в истинско удоволствие. Можете да пазарувате и съхранявате плодове, зеленчуци и хляб в красиви торбички, изработени от органичен памук. Маслото и хлябът ще намерят своето място във великолепни кутии от стъкло и бамбук. Нарязаните сирена, поднесени върху елегантни дървени плата, ще донесат наслада на всеки гост. Дизайнът на приборите, съдовете и кутиите на Pebbly е не само красив, но и изключително практичен.

 

Купи Pebbly на изгодни цени от Модерна Маса

 

В Модерна Маса ще намерите продукти от каталога на Pebbly на изгодни цени. При нас ще откриете съдове и текстил за съхранение, както и множество прибори за готвене и поднасяне на храна. Разгледайте каталога ни с продукти и намерете това, от което има нужда вашата кухня. Възползвайте се от изгодни предложения и поръчайте онлайн или по телефона. Поръчката става лесно, а доставката е бърза и сигурна.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по