Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Philippi

Красотата се съдържа във всичко, независимо дали е създадено от природата или от човека. Точно това е осъзнал и Ян Филипи. Ето защо Philippi е бранд, който предлага не просто аксесоари за дома, а артистични произведения. Той започва пътя си през 1980 г. и до ден днешен е с едничката мисия - да носи страст, стил, автентичност, прецизност, функционалност, красота, уникалност, майсторство, съчетани във всеки аксесоар до последния детайл.

Германската марка Philippi става синоним на всичко това навсякъде по света със своите над 500 автентични и неподправени модели. Брандът може да бъде открит в държави, като Франция, Япония, Колумбия, Дубай, Африка и САЩ, отскоро също Русия и Чили. Още по-любопитното е, че Philippi може да откриете дори в Музей на модерните изкуства в Ню Йорк, защото всеки аксесоар е парченце изкуство.

Прочети още за "Philippi"


Аксесоари за дома в модернистичен дух

Philippi предлага аксесоари за дома в модернистичен дух. За всеки почитател на този стил в онлайн магазина на Модерна Маса може да откриете всяко едно произведение на бранда и да добавите щипка артистичност, красота и непреходност с него. Може да откриете в нестандартни форми различни комплекти за сол и пипер, футуристични вази за цветя, екстравагантни фруктиери и свещници, необичайни лампи за маса, използващи гориво, различни допълнителни прибори за перфектното сервиране и още много други. Изобщо Philippi ще ви смае със своите произведения на изкуството, предназначени да направят всяка трапеза празнично красива. Именно заради това, ние, от Модерна Маса, сме убедени, че са подходящия завършек за всяка модерна маса!

Качествено разнообразие от форми

Philippi ще взривят сетивата ви с разнообразието от форми. Свещникът вече не е с прост дизайн - той ще предизвика в ума ви главоблъсканица това дали наистина е свещник или светеща скулптура. И така с всеки един елемент, на който се спрете от германската марка. От Модерна Маса не сме ви спестили възможност да избирате от множество произведения на Philippi - най-предизвикателните форми са в нашия онлайн магазин. Качеството, разбира се, е гарантирано, тъй като без него всички аксесоари за дома губят своята висока добавена стойност. А ние държим именно на това.

Купи кухненски аксесоари Philippi на изгодни цени от Модерна Маса

В Модерна Маса ще откриете аксесоари Philippi за дома и модернистичната ви кухня на разумни цени. Чрез нашия онлайн магазин имате възможност да се докоснете до модерния градски дух от Европа без да харчите излишно, тъй като в Модерна Маса качество и цена са в хармонично съотношение.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по