Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Плащане и доставка

Плащане

 

Онлайн магазин modernamasa.com предлага следните начини на плащане:

  • Наложен платеж

При получаване на стоката заплащате дължимата сума на куриера. Всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.

  • Банков превод

При този метод на плащане можете да извършите банков превод към сметката на modernamasa.com. Преди извършване на првода е необходимо да се свържете с нас на посочените контакти, за да потвърдим наличността на стоката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставака на стоката не дължите нищо на куриера.

 

 

Доставка

 

  • Чрез куриерска фирма Speedy

Всички продукти от онлайн магазин modernamasa.com се доставят от куриерска фирма Speedy до автомат, до офис на фирмата или до посочен от Вас адрес.

Поради естеството на предлаганите продукти всички пратки са маркирани с надпис "чупливо" и са застраховани върху тяхната стойност. Всяка пратка има включена опция "Преглед", като по този начин можете да прегледате поръчката преди да заплатите! Всички поръчки се опаковат внимателно от нашите служители, за да бъде избегнат рискът от евентуални щети.

Цената на доставката се определя от теглото на стоката и от мятстото на получаване на поръчката (автомат, офис на фирма Speedy или адрес). Преди да финализирате Вашата поръчка, можете да разгледате опциите за доставка и да проверите орентировъчно цената на доставка до автомат, офис или адрес. Моля да се има предвид, че финалната цена за доставка се определя след като пратката бъде претеглена от страна на куриерската фирма.

Доставката е за сметка на клиента.

Срокът на доставка е от 2 до 7 дни. 

  • На място

Можете да получите Вашата поръчка на място, в нашите офиси в град София и град Сливен:

- гр. София, ж.к. Сердика, бл.18А

- гр. Сливен, ул. "Банско шосе" 3 (сградата на "Мебеллукс" АД)

В случай че желаете да получите Вашата поръчка на място, моля предварително да се свържете с нас на посочения телефон за контакт.

 

Онлайн магазин modernamasa.com не носи отговорност:

- за неизпълнение на поръчка при предоставени неверни, непълни или неточни данни от страна на клиента;

- при изчерпване на количествата от даден артикул;

- при забавяне на доставката от страна на куриера;