Подноси за сервиране

Подносите за сервиране вече не са пригодени единствено за изисканите ресторанти и специалните вечери. Ние от Модерна Маса ви предлагаме множество подноси, подходящи за всякакви поводи. Богата селекция от плата ще се впише чудесно на семейната трапеза, когато сервирате вкусно изпечено месо със сочна гарнитура. Ще очаровате и вашите гости ако предложите поднос със сирена или мезета и чаша бяло или червено вино. Една класическа комбинация, много актуална и днес. 


Прочети още за "Подноси за сервиране и кошници"

Подносите за сервиране, които ще откриете в нашия онлайн магазин, са изработени от дърво, бамбук, мрамор и камък. Предназначени са за разнообразни ястия. Предлагат се в различни размери, форми и цветове. Някои от тях се съчетават с дървени рамки, за да бъде поставянето на трапезата още по-лесно. 

Модерна Маса предлага също кошници за сервиране с различни размери. Само си представете вкусен сочен бургер поднесен с гарнитура от пържени картофи в малка медена кошничка за сервиране. Звучи добре, нали?

Разгледайте подносите и кошниците за сервиране в магазин Модерна Маса. Оставете вашето въображение да се развихри и да сътворите най-вкусните ястия.

Филтри
Марки
Материал:
Вид продукт:
Серия:
Цвят:
Цена
Подреди по
Подреди по