Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Порцеланови купи

За да накараме хората около нас да се почувстват специални, за да ги обсипем с внимание и грижа, трябва да се стараем да дадем най-доброто. А за това не е нужно много - всеки малък жест или детайл в ежедневието е подкупващ. Можем да се почувстваме значими и на масата по време на хранене. Защото сервизите, блюдата и приборите винаги са били съществени за този “ритуал”- храненето.

 

Прочети още за "Порцеланови купи"

Отминаха дните, когато купите се използваха само за супа или зърнени храни. В съвремието ни слагаме всякакви неща в тях, които някога досега не сме, от фаршировани яйца до смутита. Всъщност купите са толкова любими, че понякога се използват за ястия, които по принцип не се сервират в този съд. Съвременното правило за поднасяне на храна е: “Когато се съмнявате, сложете го в купа”.
Модерна маса ви предлага купи от порцелан, които са последният щрих, от който се нуждае всяка закуска, обяд и вечеря. Защото старанието личи отдалеч, качеството и стилът също.

В случай, че търсите същата здравина и устойчивост, но с по-изчистен дизайн разгледайте нашите купи от опал.


Качество


Изработени от висококачествен порцелан, купите, произведени в Турция и Холандия, , намират предназначение във всеки дом, на всеки повод. С разнообразието си от различни цветове и форми, те са задължителен елемент на нашите маси. Те носят не само стил, но и качество, така че да можем да им се радваме дълги години. Съставени от висококачествена порцеланова глина, комбинирана с високотемпературно изпичане на два цикъла, гарантират здравина и предпазват глазурата от надрасквания. Намират предназначение , независимо от вида на храната, която сме приготвили. Порцеланът е прочут със своето изящество, но не бива да се подценява и неговата издръжливост, химическа стабилност, абразивна устойчивост и устойчивост на окисление. Порцелановите купи също така са топлоизолатори, което им позволява да запазят топлите ястия такива, за по-дълго време.

 

Изящество и финес


Благодарение на нежната изработка, порцелановите купи внасят нотка изтънченост на всяка модерна маса. Осмелете се да покажете на приятелите и семейството си грижата ви за тях, като им сервирате щипка изящество. Независимо колко вкусно е едно ястие, не трябва да забравяме, че храната е изкуството, което докосва всички сетива. Порцеланът е символ на изящество и финес, познат като бялото злато, въпреки своята устойчивост и твърдост, той остава един от най-нежните материали, впечатляващи с красотата си.
Бъдете оригинални и неповторими, създайте усещане за стил с порцелановите купи на Модерна маса!

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по