Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Порцеланови чинии

Модерна маса предлага богат асортимент от порцеланови чинии, подходящи за сервиране на храни в изискани ресторанти и заведения. Повечето ни продукти са уместни за използване и у дома, поради тяхната универсалност и стилен дизайн.

Прочети още за "Порцеланови чинии"

Порцелановите чинии, които ще откриете на нашия сайт, могат да бъдат използвани за сервиране на различни ястия, включително основни ястия, гурме изкушения, салати, десерти и много други.


Различни размери и форми порцеланови чинии


Плоските модели порцеланови чинии в различни шарки, които Модерна Маса предлага, са много добър избор при сервиране на пици и пърленки. Размерите на тези модели варират около 30-32 см в диаметър - удобни са за носене от обслужващ персонал, а поставени на масата, излъчват стил и внимание към детайла.

Порцелановите чинии за паста са с дълбок център - класическо изпълнение, което предлага функционалност при сервирането на този тип ястия, съчетано с модерен дизайн и дълговечност при използването на този вид порцеланови чинии.

Квадратните и правоъгълни модели порцеланови чинии, които можете да разгледате на сайта ни, са универсално решение за всеки ресторант и домакинство, където се търси широка употреба. В тях може да се поднасят основни ястия и салати, като са изключително подходящи и за сервиране на месо.

Порцелановите плата са със специфична форма, без ъгли, но допълват чудесно гамата от порцеланови чинии, добавяйки алтернативно усещане. Налични са и плата за сосове, които допълват сервирането и консумацията на ястия, изискващи допълнение на масата.


Цветова гама за всеки вкус


Изчистеният дизайн е рядкост сред моделите порцеланови чинии, които модерна Маса предлага. Продуктите от серия Cosmos се доближават най-добре до този стил, като от тях предлагаме както чинии, така и по-големи плата, достигащи 36 см ширина.

Ако търсите чинии за хранене с изчистен дизайн разгледайте колекцията ни от чинии от опал.

Можете да видите и модели овални плата в изчистен бял стил, както и порцеланови чинии, които са изцяло в черно, подходящи за почитателите на едноцветните модели посуда.

Всичките останали продукти са в шарки, които може би не сте виждали на друго място,
съчетаващи допълващи се цветове и модерен дизайн.

Филтри
Марки
Материал
Вид продукт
Серия
Цвят
Цена
Подреди по
Подреди по