Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Преси за зеленчуци и ядки

Не е нужно да прекарвате часове в кухнята, за да приготвяте вкусна храна. Можете да спестите време, което да прекарате в други приятни занимания, като използвате различни инструменти, които да забързат процеса по приготовление на продуктите. Пресите за зеленчуци и ядки са именно такива инструменти, които могат да бъдат ваши помощници във всеки един момент.

Прочети още за "Преси за зеленчуци и ядки"


В Модерна Маса ще откриете голямо разнообразие от преси - преса за ядки, преса за чесън, преса за картофи, както и преса за кюфтета, позната още като бургер преса. Нашите преси могат да се превърнат в незаменима част от вашата кухненска артилерия. Разгледайте селекцията ни и изберете най-доброто според нуждите си.

Освен пресите ни за зеленчуци и ядки ви препоръчваме да разгледате и нашите паста машини и комплекти за подправки, които ще комплементират пресите както естетически, така и по функционалност и предназначение.

 

Богато разнообразие от преси

 

Всички знаем колко полезни свойства можем да извлечем от чесъна. Беленето му и рязането му скилидка по скилидка обаче може да бъде доста досадна и времеемка задача, особено ако ни трябва по-голямо количество. Ето защо е добре да се запасите с качествена преса за чесън от Модерна Маса - това малко и компактно устройство е задължителен елемент, който да спестява време на всяка домакиня и на всеки готвач.

За да създавате пухкави картофени пюрета и да се превърнат те във вашия специалитет, можете да използвате преса за картофи, с която бързо и лесно да пресовате зеленчуци. Хубавото на това да притежавате ръчна преса за картофи е фактът, че с нея може да пюрирате и други кореноплодни зеленчуци. Преса за картофи - цена, качество и функционалност от Модерна Маса.

А за тези от вас, които обожават да консумират ядки, заради всичките им полезни свойства, сме подготвили и преси за ядки. Важно свойство на пресата за ядки е, че тя пробива ядките без да поврежда ядрото им.

Искате да изненадате вашите гости с вкусни бургери? За да оформите и приготвите бързо вашите кюфтенца, можете да използвате преса за бургер. Това да притежавате преса за кюфтета от Модерна Маса несъмнено има своите предимства - можете да следите както грамажа на всяко кюфте, така и да сте сигурни, че ще хапвате равномерно изпечено кюфте в последствие.

 

Преси за зеленчуци и ядки - висококачествена изработка и удобство

 

Общото между това голямо разнообразие от преси е именно висококачествената изработка на продуктите, както и удобството при употребата им. За да ви служат дълго при ежедневна употреба, основните материали при изработката на пресите са неръждаема стомана, алуминий и порцелан.

За фино и едро смачкване на зеленчуци можете да откриете и модели със сменяеми перфорирани приставки. Още по-хубавото е, че нашите предложения са и лесни за почистване, като някои от пресите са подходящи и за съдомиялна машина.

 

Преси за зеленчуци и ядки - цена и качество

 

В Модерна Маса ще откриете богата селекция от висококачествени вносни артикули на достъпни цени, които ще бъдат при вас в най-кратък срок заради нашата политика за бърза доставка.

Независимо дали търсите преса за бургер, или преса за чесън, намерете своята преса от каталога на Модерна Маса още днес.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по