Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Прибори за хранене 130 части

Красивият комплект прибори за хранене е неизменна част от репертоара на един дом. Ако вашият често приема гости или просто се радва на по-голямо семейство, тогава разнообразният комплект от прибори за хранене е задължителен. В каталога на Модерна Маса ще намерите сервизи от 130 части, идеални за ежедневните нужди на семейството ви или тези на потенциалните ви гости!

Прочети още за "Прибори за хранене 130 части"


Какво включват комплектите от 130 части?


Комплектите прибори за хранене от 130 части включват основните елементи, от които се нуждаете - основни и десертни вилици, ножове и лъжици, както и няколко допълнения, като прибори за сервиране на супа, месо, десерти, риба и т.н. Всеки един от тези елементи ще превърне обикновената неделна вечеря в едно близо до професионалното изживяване.


Стилни решения за всеки повод


Освен разнообразни, комплектите за хранене от 130 части, които Модерна Маса предлага, биват и уникални по отношение на дизайн - в нашия магазин можете да разгледате различните луксозни, модерни, минималистични или просто казано - стилни, комплекти за хранене и да изберете перфектното решение за вашия дом.


Устойчиви на времето


Комплектите прибори, които ще видите в нашия каталог, са изработени от висококачествена неръждаема стомана, което ви гарантира, че след закупуването им, те ще ви служат дълги години. Направете правилната инвестиция в правилния комплект прибори за хранене с помощта на Модерна Маса и променете начина по който закусвате, обядвате и вечеряте!

Филтри
Марки
Вид продукт
Изработка
Цена